TENAA bevestigt details van de Motorola Moto G6

TENAA bevestigt details van de Motorola Moto G6

Volgens de laatste geruchten brengt Motorola de nieuwe G6 generatie in drie modellen uit. We verwachten de Motorola Moto G6, de Moto G6 Plus en de Moto G6 Play. Een van deze nieuwe smartphones verscheen deze week op TENAA onder codenaam XT1925-10.

Het Chinese keuringsbureau TENAA laat deze week de beelden zien van de XT1925-10. Een dual camera smartphone van Motorola met een groot 5,7 inch beeldscherm. We verwachten dat we hier de beelden zien van de Motorola Moto G6 zelf. Het Plus model heeft namelijk een 5,9 inch beeldscherm terwijl de Motorola Moto G6 Play over een 1,4 GHz Snapdragon 450 beschikt.

Motorola Moto G6

TENAA bevestigt vrijwel iedere lek van de Motorola Moto G6. De opvolger van de succesvolle Motorola Moto G5 en Moto G5S heeft een groot edge-to-edge beeldscherm. Het scherm meet 5,7 inch en heeft een resolutie van 1080 x 2160 pixels. Hiermee komt de aspect ratio op 18:9 in plaats van het traditionele 16:9 formaat. TENAA laat enkele afbeeldingen van de smartphone zien en de belangrijkste specificaties. Het toestel heeft slanke randen rondom het beeldscherm maar onderin ligt nog altijd een home knop. Vermoedelijk is de vingerafdrukscanner geïntegreerd in die home knop. Aan de achterkant lacht de ronde camera heuvel met dual camera’s vrolijk. De achterkant loopt in een edge over in het frame en de telefoon lijkt hierdoor veel op de Motorola Moto X4.

Motorola Moto G6 TENAA

De krachtbron van het toestel is een 1,8 GHz octa core processor en vermoedelijk kun je uit twee modellen kiezen. Er is keuze uit een 3 GB model met 32 GB en ook model met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 3.000 mAh en Android 8 Oreo is het besturingssysteem.

Verschillende geruchten bevestigd

Met het verschijnen van de Motorola Moto G6 worden verschillende geruchten bevestigd. De smartphone heeft een groot full screen ontwerp met dual hoofdcamera’s. TENAA bevestigt het 5,7 inch beeldscherm en versterkt het vermoeden voor de krachtige maar relatief oude Snapdragon 625. Helaas meldt het keuringsbureau dit keer geen camera specificaties. Men verwacht een dual hoofdcamera bestaande uit een 12 megapixel lens en 5 megapixel camera. Selfies kun je met de 16 megapixel camera aan de voorkant maken.

Het is onduidelijk wanneer Motorola de nieuwe Moto lichting zal lanceren. Van de meeste Moto 2018 telefoons weten we inmiddels hoe ze er uit zien.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones