TENAA foto’s verklappen Huawei Nova 3 looks

TENAA foto’s verklappen Huawei Nova 3 looks

De Chinese keuringsinstantie TENAA heeft de afbeeldingen van de Huawei Nova 3 al online gezet. De nieuwe smartphone heeft veel weg van de Huawei P20 Lite. Helaas zijn de specificaties nog niet gepubliceerd van het aankomende toestel.

Het Chinese TENAA heeft vandaag verklapt dat de Huawei Nova 3 wordt geleverd met een schitterende glazen of metalen behuizing. Het mid-range toestel krijgt dan ook een vergelijkbaar uiterlijk met de Huawei P20 Lite. De aankomende smartphone volgt de Huawei Nova 2 op. De Nova lijn van het Chinese concern is gericht op vrouwen. Daartoe zijn het schitterende telefoons met een grote nadruk op de selfie camera. Daarom mag je een flinke selfie camera verwachten en misschien wel twee.

Huawei Nova 3

TENAA foto’s Huawei Nova 3

TENAA toont ons alle zijdes van de nieuwe Huawei Nova 3. De nieuwste generatie Nova telefoons heeft net zoals de Huawei P20 een groot beeldscherm met inkeping of notch. De aanwezigheid van de notch is waarschijnlijk aangezien de sensoren in het midden zijn geplaatst. Zeker is het natuurlijk niet want de foto’s tonen het beeldscherm uitgeschakeld. De schitterende achterkant van het toestel is voorzien van een ovale cameraheuvel die behoorlijk uitsteekt. Onder het tweetal vind je de LED flitser en er is ook een vingerafdrukscanner. Uit de beelden van de zijkant van het toestel kunnen we opmaken dat de Huawei Nova 3 een flinter dun toestel wordt. De aan- en uitknop met volume knoppen bevinden zich aan de rechterkant.

Huawei Nova 3

Verwachte specificaties Huawei Nova 3

Helaas zijn de specificaties voor de Huawei Nova 3 niet gepubliceerd door TENAA. Hiervoor moeten we het doen met de speculaties. Men verwacht dat de mid-range smartphone is uitgerust met een groot FullView beeldscherm. Het wordt de eerst Huawei telefoon met de nieuwe Kirin 710 processor. Het is de opvolger van de Kirin 659 die je kent van de Huawei P Smart en Huawei Mate 10 Lite. Volgens de laatste geruchten zijn er twee modellen waarvan een met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagruimte en het top model krijgt 6 GB werkgeheugen met 128 GB ingebouwde opslag.

Huawei is voornemens om de Huawei Nova 3 in juli te lanceren. Niet veel later verwachten we de smartphone in Nederland.

Huawei Nova 3 Huawei Nova 3

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones