TENAA toont Galaxy S9 Mini/Lite met verticale dual camera

TENAA toont Galaxy S9 Mini/Lite met verticale dual camera

Een mysterieus Samsung Galaxy vlaggenschip is vandaag verschenen op TENAA. De Chinese autoriteit toont een nieuwe toestel, SM-G8850, met dezelfde specificaties als de Samsung Galaxy S9. De nieuwe telefoon heeft echter een verticale dual camera setup.

[Update] Inmiddels blijkt dat TENAA waarschijnlijk de verkeerde specs heeft gebruikt. Via Weibo meent lekker Ice Universal dat het hier om de Samsung Galaxy A8 gaat en dus geen S9 Mini of Lite.

In China worden smartphone gecertificeerd door TENAA voordat ze in de winkels liggen. De Chinese autoriteit heeft zojuist de Samsung SM-G8850 gecertificeerd. Een vlaggenschip met exact dezelfde specificaties als de Samsung Galaxy S9. Aan de achterkant van het toestel zien we echter een andere camera setup. Het lijkt alsof daar zich een dual camera heuvel bevind. De specificaties die door TENAA worden genoemd lijken echter niet overeen te komen met de afbeeldingen.

Samsung Galaxy S9 Mini full

Samsung SM-G8850

Er hingen al geruchten in de smartphone lucht over een Samsung Galaxy S9 Mini. Daarbij noemde men al snel het modelnummer SM-G8850. TENAA heeft recent een nieuwe Samsung Galaxy gecertificeerd met dit modelnummer. De mysterieuze smartphone heeft echter dezelfde specificaties als de Samsung Galaxy S9. Het ontwerp van de telefoon wijkt aan de achterkant wel flink af. Daar zien we duidelijk een verticale dual camera opstelling vergelijkbaar met de iPhone X. Bijna op gelijke hoogte met die cameraheuvel vind je de vingerafdrukscanner. Afgaande op de afbeelding zien we dat de camerasensoren van de Galaxy S9 missen. Daardoor mogen we uitgaan van een minder geavanceerd camera systeem. De afmetingen van dit nieuwe vlaggenschip zijn exact gelijk aan die van de Galaxy S9 en er is dus geen sprake van een mini. Eerder een Samsung Galaxy S9 Lite. Al lijkt het alsof TENAA niet de juiste specs heeft gebruikt voor de SM-G8850.

Specificaties Samsung Galaxy S9 Lite

Normaal gesproken kloppen de specificaties van TENAA. In dat geval wordt er binnenkort een krachtige vlaggenschip gepresenteerde van Samsung met iets minder krachtige verticale dual hoofdcamera’s. Het toestel krijgt een groot 5,8 inch AMOLED beeldscherm met dual edge. De krachtbron is vermoedelijk de Snapdragon 845 processor van Qualcomm met 4 GB tot 6 GB aan werkgeheugen. Android 8 Oreo is het besturingssysteem van de SM-G8850 en het toestel beschikt over een 3000 mAh accu.

Op het gebied van de camera’s is TENAA niet duidelijk. De afbeeldingen van TENAA duiden op een dual hoofdcamera en selfie camera. Terwijl de Chinese autoriteit bij de specs slechts twee camera’s meldt. Daar staat een 8 megapixel selfie camera met een 12 megapixel hoofdcamera. Wat verder opvalt is dat de afbeelding een verticale dual hoofdcamera toont die duidelijk niet zo geavanceerd is als de Samsung Galaxy S9 Plus. De camera sensoren missen namelijk.

Het is nog maar de vraag of de specificaties van TENAA wel juist zijn bij de beelden. De kans voor een Samsung Galaxy S9 Mini is dan ook nog altijd aanwezig.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones