29 november 2015 door in HTC.

Afgelopen jaar heeft HTC flink onder vuur gelegen. De verkopen van de One M9 vielen enorm tegen en ook de nieuwe One A9 lijkt niet echt van de grond te komen zoals HTC dit had gedacht en verwacht. Met het speciale HTC Preview-programma hoopt HTC het tij te kunnen keren. Met dit speciale programma kunnen gebruikers nieuwe software testen, maar ook geselecteerd worden om een nieuwe smartphone te testen alvorens deze werkelijk wordt gelanceerd.

HTC Preview

Het nieuwe Preview-programma is voor iedereen toegankelijk en iedereen kan zich dan ook makkelijk via de website van de fabrikant inschrijven. Over de gehele wereld zullen mensen geselecteerd worden voor een test. Deze selectie zal, volgens HTC, volledig automatisch gaan. Of je ook daadwerkelijk mee mag doen met dit Preview-programma hoor je echter op een later tijdstip. De aanmelding op de website geeft dus niet direct garantie op een deelname.

Vooralsnog ligt de focus van het testen op software. In de eerste periode zullen er dan ook meermaals testen worden uitgevoerd op basis van een nieuwe update die aanstaande is. Later zal ook hardware gaan volgen. Het testen van software is echter niet nieuw, want ook Google stelt vaak de nieuwste versie van Android beschikbaar voor ontwikkelaars om het te testen en hun software aan te passen. Ook Sony heeft een dergelijke programma onder de naam Concept for Android. Wat echter wel uniek is bij HTC, is wel het feit dat er ook in de toekomst hardware getest zal gaan worden.

Toekomst

Met dit nieuwe programma hoopt HTC het tij te kunnen keren. Het bedrijf wil graag meer feedback ontvangen vanuit de klantenkring, maar ook snel updates kunnen uitrollen die ook werkelijk stabiel zijn en ook al grondig getest zijn. De toekomst van HTC zal dus in de handen gaan liggen van de gebruikers.

HTC One A9 aanbiedingen
1000 min/sms
1 GB3G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
20,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
200 min/sms
1 GB4G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
21,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
500 min/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 72,00
17,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones