Tijdelijk gratis headset bij aanschaf Huawei P10 Lite

Tijdelijk gratis headset bij aanschaf Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is een interessant toestel voor wanneer je een compacte telefoon wilt met goede fotokwaliteit en niet teveel geld kwijt kan. Tijdelijk is dit toestel extra aantrekkelijk. Wanneer je de compacte alleskunner bij Mobiel.nl aanschaft krijg je er namelijk een gratis draadloze headset bij. Enige haast is echter wel geboden want op is op!

Dat meldt de retailer vandaag zelf door middel van een persbericht.

De Huawei P10 Lite is het kleinere broertje van de reguliere P10. Beide toestellen kwamen begin dit jaar uit en bieden waar voor hun geld. De P-reeks is dé meest hoogwaardige collectie telefoons van Huawei en dat merk je. Zodoende is de P10 Lite stevig gebouwd, compact van formaat waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen of in je broekzak doen én bovendien zeer snel in het dagelijks gebruik. Ook maakt hij fraaie foto’s, zelfs bij weinig natuurlijk licht. Bovendien is het toestel scherp geprijsd en haal je hem momenteel al voor 299 euro in huis: een zeer schappelijk bedrag. Tijdelijk is het toestel echter extra interessant. De winkelier Mobiel.nl geeft namelijk een gratis draadloze headset weg bij iedere verkochte Huawei P10 Lite.

Gratis draadloze headset! Maar welke?

Goed nieuws dus! Tegenwoordig krijg je immers vaak geen headset meer standaard bij een nieuwe telefoon geleverd. De informatievoorziening vanuit de retailer is echter relatief summier. Er wordt op de website simpelweg vermeldt dat je er een gratis draadloze headset bijkrijgt. Merk, modelnummer, functies en eventueel prijskaartje worden niet vermeldt. Het gaat dus echter om een bluetooth-headset en in de regel beginnen deze qua prijs rond de 60 euro. Verder geldt dat de actie geldig is zolang de voorraad strekt. Enige haast is dus geboden. De acties is zowel geldig bij een los toestel, als wanneer je hem aanschaft in combinatie met een abonnement. Je kunt de telefoon simpelweg op de website bestellen en je krijgt de headset automatisch bijgeleverd.

Huawei P10 Lite kleuren

Over de Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is in tegenstelling tot veel andere telefoons lekker compact van formaat. De beeldschermdiagonaal is 5.2 inch, de resolutie Full-HD en hij past gemakkelijk in vrijwel iedere broekzak of kleine (dames)handtas. In het dagelijks gebruik is hij lekker vlot en je hoeft nooit lang te wachten voordat een app geladen is. Daarbij is ook de fotokwaliteit uitstekend. De 12 megapixelcamera aan de achterkant beschikt over een grote lichtopvang waardoor foto’s helder zijn en is bovendien uitgerust met een stabiele autofocus-functie. De selfie-camera heeft 8 megapixels aan kwaliteit: genoeg voor een fraai zelfportret op zijn tijd. De Huawei P10 Lite is verkrijgbaar in het blauw, goud, wit en zwart.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding