Top vijf ideale smartphones voor Valentijn

Top vijf ideale smartphones voor Valentijn

Het is bijna Valentijn en dan mag je jouw vriendin of vriend best wel eens verrassen met iets moois. Wat is mooier dan een super gaaf vlaggenschip in het rood? OnePlus weet dat als geen ander en heeft de OnePlus 5T nu ook in het rood. Natuurlijk kun je jouw vriend of vriendin ook verrassen met de iPhone 7 Plus in het rood. Welke Valentijn smartphones zijn er nog meer?

OnePlus 5T Red voor Valentijn

Misschien wel het beste budget vlaggenschip van 2017 is de OnePlus 5T. Het moderne vlaggenschip is voorzien van alles dat je nodig hebt in 2018 van een smartphone. De behuizing is gemaakt van premium materialen. Het ontwerp is aantrekkelijk net als de specificaties van dit toestel. Aan de binnenkant brult een verleidelijke Snapdragon 835 processor met wel 6 tot 8 GB aan werkgeheugen. Je maakt de mooiste Valentijnsfoto’s dankzij de dual camera’s bestaande uit een 16 megapixel en 20 megapixel lens voorzien van phase detection autofocus. De OnePlus 5T is een aantrekkelijk Valentijnscadeau en dat dacht OnePlus zelf ook. Check hier de reclame van de Chinese fabrikant.

Apple iPhone 7 Plus

Een van de beste vlaggenschepen is nog altijd de iPhone 7 Plus van Apple. Ook dit toestel is beschikbaar in de ideale kleur voor Valentijnsdag, rood. Het vlaggenschip wordt aangedreven door de snelle A10 processor met 3 GB aan werkgeheugen. Dit toestel is de eerste Apple voorzien van twee hoofdcamera’s en het is de perfecte smartphone om portret foto’s mee te maken. De twee 12 megapixel hoofdcamera’s halen de wereld tot 10x dichterbij. Je maakt de mooiste foto’s samen met je geliefde voorzien van bokeh effect. Het gave bokeh effect legt de nadruk precies op jullie liefde en niet de omgeving! De iPhone 7 Plus in het Rood is een prachtig Valentijnscadeau voor hem of haar.

iPhone 7 Rood

Xiaomi Mi A1

Een prachtig Valentijnscadeau voor haar met een iets beperkter budget is de Xiaomi Mi A1 in het rood. Deze Chinese smartphone heeft de looks van een premium Apple maar de prijs van een goedkope middenklasser. De Mi A1 beschikt over degelijke specificaties waarmee je alles kunt doen. Het toestel beschikt over een krachtige Snapdragon 625 processor met 4 GB aan werkgeheugen. De dual 12 megapixel camera’s van de Xiaomi verzorgen 2x zoom en zijn voorzien van phase detection autofocus. Kortom je maakt snel en simpel de verleidelijkste foto’s voor jouw Valentijn. De Xiaomi Mi A1 heeft een aantrekkelijke prijs en verleidelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Het is een geweldig Valentijnscadeau voor haar of hem.

Motorola Moto C Plus

Er zijn natuurlijk ook budget smartphones die uitermate geschikt zijn als Valentijnscadeau. Staat je vriend of vriendin op het punt om een nieuw toestel aan te schaffen? Dan is de Motorola Moto C Plus best een aantrekkelijke geschenk voor jouw Valentijn. De goedkope smartphone beschikt over alle specificaties die je nodig hebt bij de basis apps. Verwacht echter geen geweldig snel toestel of de mooiste foto’s. De voordelige telefoon is bedoelt voor iemand die niet meer dan Whatsapp of Facebook gebruikt. Basis apps draaien vlot draait dankzij de bescheiden MediaTek processor met 1 GB aan werkgeheugen. Er is 8 GB aan opslagcapaciteit en met de 8 megapixel hoofdcamera maak je prima foto’s. Zoek je een ges Valentijnscadeau? Dan is de Motorola Moto C Plus in het rood een geweldige keus.

New Nokia 3310 3G Red

Begin 2017 lanceerde HMD Global de iconische Nokia 3310. Het was een hommage naar de iconische Nokia 3310 van vroeger. Een klein en compact toestel waarmee je net als het toestel van vroeger uren lang kunt bellen. De robuuste GSM is echter totaal iets anders dan een smartphone. Je kunt hiermee je mail checken (binnen de webbrowser) en het laatste nieuws checken. De compacte GSM geeft ook toegang tot Facebook en Twitter. Het gebruik van deze hippe Valentijn smartphone is verder helaas iets beperkt. De prijs reflecteert dat natuurlijk ook en je kunt dit verleidelijke toestel al voor 63 euro op de kop tikken. De Nokia 3310 Red is een stoer Valentijnscadeau voor hem. Pas op, want Snake kan behoorlijk wat Valentijn-tijd opslokken!

Nokia 3310 rood valentijn

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding