Twee dagen gratis onbeperkt data bij T-Mobile

Twee dagen gratis onbeperkt data bij T-Mobile

Ben je klant bij T-Mobile? Dan heeft Telefoonabonnement.nl goed nieuws voor je. Abonnees mogen in mei of juni twee dagen lang onbeperkt surfen op internet zonder bijkomende kosten. Er zijn wel een aantal kleine lettertjes waar je zonder erg snel overheen leest.

T-Mobile komt niet zonder reden met deze actie. Het telecombedrijf heeft volgens de P3 Group voor het tweede jaar op rij het best geteste netwerk van alle providers in Nederland. Om dat te vieren krijgen alle klanten twee dagen lang onbeperkt data.

Zo werkt de actie

Hoe werkt deze actie? Heel simpel. Tussen 8 mei en 16 juni 2017 krijgen abonnees een sms’je van T-Mobile met daarin de mededeling dat ze twee dagen onbeperkt 4G-internet kunnen activeren. De reden waarom niet alle klanten tegelijkertijd deze sms ontvangen, heeft te maken met de stabiliteit van het netwerk. T-Mobile wil niet dat dit in gevaar komt. Als alle honderdduizend klanten tegelijkertijd onbeperkt kunnen surfen, zou dat scenario best wel eens werkelijkheid kunnen worden. Daarom dus de gefaseerde planning.

Nadat je het sms-bericht hebt ontvangen, heb je twee weken de tijd om deze te activeren. Je bepaalt zelf wanneer deze tijd in gaat, zolang je dat maar binnen veertien dagen doet.

Maar wat als je nou een Unlimited-abonnement hebt bij de provider? Dan is het toch een sigaar uit eigen kist? T-Mobile heeft ook aan deze mensen gedacht. Klanten met een Unlimited-abonnement ontvangen een e-mail met daarin een proefabonnement van één maand op de VoD-dienst Videoland. Voor prepaidklanten heeft de provider een aparte regeling getroffen. Zij krijgen bij iedere opwaardering vanaf 1 mei 500 MB, 40-100 belminuten of 40-60 sms’jes cadeau. Naast particulieren mogen ook zakelijke klanten meedelen in de feestvreugde.

Voorwaarden

Er zijn wel een aantal kleine lettertjes waar je rekening mee moet houden. Zo zegt T-Mobile dat iedereen twee dagen onbeperkt mag surfen, maar in werkelijkheid is een aantal mensen uitgesloten van deze actie. Het gaat om klanten met een betalingsachterstand, T-Mobile 4G voor Thuis abonnement en mensen die hebben aangegeven geen sms’jes van T-Mobile te willen ontvangen.

Verder is de twee dagen Unlimited actie alleen geldig in Nederland. Onbeperkt internetten als je binnenkort op vakantie gaat zit er dus niet in.

 

Wie van jullie gaat gebruikmaken van deze actie?

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones