22 mei 2014 door in LG.

lg-logoDe nieuwssite GSMArena heeft foto’s en specificaties gepubliceerd van de nieuwe LG G3 die eraan zitten te komen. Het uitgelekte materiaal is afkomstig van een interne presentatie bij LG. De opvolger van de populaire LG G2 krijgt zeer krachtige specificaties waaronder een qHD scherm, 3 GB werkgeheugen en een 5,5 inch scherm.

Alle details LG G3 uitgelekt

Tijdens een interne presentatie bij LG waar de nieuwe G3 werd gepresenteerd zijn alle details vroegtijdig naar buiten gebracht. De specificaties zijn verbluffend en belooft een erg interessante concurrent van de HTC One M8 en de Samsung Galaxy S5 te worden.

lg-g3

Specificaties LG G3

De LG G3 wordt de eerste smartphone met daadwerkelijk een qHD touchscreen scherm. Dit is een zeer mooi scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het scherm is een stuk groter dan zijn voorganger, namelijk 5,5 inch.

Net als de vele concurrenten maakt de LG G3 ook gebruik van de Snapdragon 801 chip met een snelle quad core processor. Het toestel heeft meer dan genoeg werkgeheugen. Vele concurrenten hebben hun vlaggenschepen nog altijd voorzien van een 2 GB RAM en de LG G3 krijgt een 3 GB geheugen.

lg-g3-2

Aan de achterkant van de G3 vinden we een 13 megapixels camera. Deze is geschikt voor het maken van prachtige foto’s in het donker. Helaas is er voor de selfie-fan minder aandacht besteed aan de front camera. Dit betreft enkel een 2,1 megapixels camera.

Zoals alle andere nieuwe Android telefoons maakt ook de G3 gebruik van het nieuwe besturingssysteem Android 4.4 Kitkat.

Beschikbaarheid en prijs

De prijs van de LG G3 is nog niet bekend, maar zal in lijn liggen met de adviesprijs van de LG G2. Het toestel wordt in 3 kleuren uitgebracht, namelijk zwart, wit en goud. We verwachten dat de aankondiging van de G3 eind mei officieel zal plaats vinden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones