26 oktober 2014 door in Android.

Samsung Galaxy Note 4 with candyOp welke manier je er ook naar kijkt, het Quad HD Super AMOLED-scherm van de Galaxy Note 4 ziet er lekker zoet uit. Aldus, de Koreanen van Samsung op Twitter. Inclusief een plaatje van heerlijk zoet snoepgoed. Je kunt er niet omheen: de update van de Galaxy Note 4 naar Android 5.0 Lollipop zal ongetwijfeld sneller komen dan we denken. Wellicht dit jaar nog!

Niet zo simpel

Voorlopig draait de nieuwe Galaxy Note nog op Android 4.4 KitKat. Maar niet voor lang, als we Samsung zo mogen geloven. Simpel zal het voor Samsung in ieder geval niet zijn, omdat de fabrikant haar eigen TouchWiz-userinterface nog moet aanpassen voor Android 5.0 Lollipop.

De meeste fabrikanten zullen pas begin 2015 een update naar Android 5.0 Lollipop kunnen bieden. Maar met zo’n teaser lijkt het er wel op dat Samsung dit jaar nog aan de beurt is. Volgens SamMobile zal de update eind november of begin december verschijnen.

Updates

Over de updates van andere Samsung-toestellen is niks bekend. Zo vragen we ons ook af hoe lang Samsung’s andere paradepaardje, de Galaxy S5, moet wachten.

Vanaf 3 november zullen in ieder geval de Google Nexus-apparaten een update naar het nieuwe besturingssysteem krijgen. Wat betreft de snelheid van updates doorvoeren heeft Samsung zeker geen slechte reputatie.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones