Update naar Android 4.4.4 KitKat voor Samsung-telefoons

AndroidVerschillende Samsung-telefoons zullen in november een update krijgen naar Android 4.4.4 KitKat krijgen. Dat staat in uitgelekte documenten van Samsung. Van een aantal Galaxy-telefoons verkeert de testfase voor de update al in de laatste fase, andere telefoons moeten nog even wachten. Niet alleen de grote telefoons krijgen de update, ook oudere toestellen zoals de Galaxy Note 2 komen aan de beurt.

De telefoons

De uitgelekte Roadmap is te zien op het forum van xda-delevopers. Daarin lees je dat de Galaxy S5 en Note 3 en 3 LTE al klaar zijn voor de update. De Galaxy S4 en Note 4 zijn bijna klaar en de tests voor de S4 mini, Grand 2 en Note 2 zijn nog in volle gang. Maar ook die zullen uiteindelijk volgende maand geüpdate worden.

De Galaxy S3 en S3 Mini krijgen geen update.

De update

Vorig jaar oktober werd Android 4.4 KitKat gepresenteerd. Android 4.4.4 KitKat is geen grote update. Het gaat om kleine verbeteringen, wat bugs zijn verholpen. De prestaties zullen beter worden. Het lijkt erop dat de update uitgerold wordt, dus niet elke telefoon zal de update krijgen. Intussen wachten we ook op de presentatie van het nieuwste Android-besturingssysteem, die we alleen kennen als Android L.

Bekijk het laatste nieuws over Android:
Nicolette de Boer
Over de auteur: Nicolette de Boer

Journalist uit Ede, maar van origine van Urk. Schrijft tegenwoordig graag over lokale politiek en heeft tijdens haar opleiding veel geschreven over telecom. Stiekem ook wel een beetje helemaal gek van katten.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones