19 januari 2016 door in HTC.

HTC is begonnen met de uitrol van Android 6.0 naar de One M8 en de One M9. Volgens HTC zou op dit moment enkel Engeland nog aan de beurt zijn, maar in Nederland zijn ook al enkele gebruikers die melden dat ze de mogelijkheid tot updaten hebben ontvangen.

Nederlandse release

Alhoewel de update vooralsnog enkel de One M8 lijkt te betreffen zal ook de One M9 spoedig een update kunnen verwachten volgens HTC. Een datum wordt er echter niet aan gekoppeld. Vandaag werd HTC Nederland dan ook overspoeld met vragen over de update in Nederland en hier kon de fabrikant nog geen eenduidig antwoord op geven. Een officiƫle Nederlandse release laat dus ook nog even op zich wachten zoals het nu lijkt, maar enkele Nederlandse gebruikers lijken inmiddels ook al de update te hebben ontvangen. Volgens een andere bron lijkt het hier te gaan om toestellen die los zijn gekocht of gekocht zijn bij Vodafone.

Android updaten

Het updaten naar Android 6.0 (Android Marshmallow) is een tijdrovende klus. Zo schijnt er eerst een kleinere update gedownload te moeten worden alvorens Android 6.0 werkelijk gedownload kan worden. Wie aan de laatste download begint moet wel even geduld hebben, want het besturingssysteem zal ruim 1.16 GB aan data downloaden voor de nieuwste versie. Wij raden daarom ten zeerste aan om de update enkel uit te voeren wanneer je direct verbonden bent met WiFi. Met de nieuwe update weet je in ieder geval wel zeker dat de accuduur aanzienlijk wordt verlengd en is ook de privacy flink verhoogd.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones