16 september 2014 door in Apple.

iOS 8Apple updatet zijn devices op 17 september naar iOS 8. De update wordt beschikbaar voor de nieuwste generatie iPhones, iPods en iPads. iOS 8 bied naast een vernieuwde interface ook enkele features, zoals Apple’s Health App.

De update naar iOS 8 kan worden uitgevoerd op de iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C en iPhone 5S. De onlangs gepresenteerde iPhone 6 en 6 Plus zijn standaard uitgerust met de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple. Naast de iPhones kunnen ook iPads vanaf de iPad 2 naar iOS 8 worden vernieuwd.

Update

Apple presenteerde de nieuwste versie van iOS aan het eind van de zomer, en deze zal dus vanaf 17 september beschikbaar worden gesteld voor het grote publiek. Zodra de update op de iPhone beschikbaar is, krijgt het toestel automatisch een notificatie. De update is ‘over-the-air’ te downloaden en kan dus worden uitgevoerd op de iPhone zelf zonder extern apparaat. Het is echter wel mogelijk om de update uit te voeren via iTunes.

iOS 8

iOS 8

Met iOS 8 heeft Apple veel veranderingen doorgevoerd in zijn besturingssysteem. Zo is het notificatiecentrum flink op de schop genomen. Berichten kunnen bijvoorbeeld vanuit het notificatiecentrum worden beantwoord. Ook Apple’s spraakassistent Siri is verbeterd.

Daarnaast zijn enkele features toegevoegd aan de nieuwste iOS-versie. Een belangrijke nieuwe functie is de app Health, waarmee gebruikers gegevens over hun gezondheid bij kunnen houden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones