26 maart 2015 door in LG.

Wat betreft gebogen telefoons houdt LG het niet bij de LG G Flex 2. Vanaf vandaag ligt de gebogen LG Spirit inclusief 4,7″ HD-scherm in de winkels. Er is zowel een 3G- als 4G-variant en daarmee varieert de prijs tussen de 169 en 199 euro.

Eind februari kondigde LG de LG Magna, Spirit, Joy en Leon aan.

Buitenkant

lg spiritDe LG Spirit is één van de vier middenklassetelefoons die LG dit jaar heeft aangekondigd. Het toestel heeft een curve, wat voor een mooie bolling zorgt. De LG Spirit is voorzien van een 4,7 inch HD-scherm met een resolutie van 720 bij 1280 pixels.

De fabrikant heeft voor het scherm een ‘in-cell’-scherm toegevoegd: er zit een laag minder in waardoor het scherm dichter op het oppervlakte komt te liggen. Het gevolg: beter beeld met heldere kleuren.

Specificaties

Fysieke knoppen missen: alles is touchscreen, behalve de standaard ontgrendel- en volumeknoppen. Het toestel heeft 8 gigabyte aan interne opslag beschikbaar, uit te breiden met microSD. De batterij is 2100 mAh en het toestel draait op 5.0 Lollipop, het nieuwste besturingssysteem van Android.

Onder de motorkap draait een Snapdragon 400-processor met vier kernen. Hoeveel GHz deze klokt, is afhankelijk van de variant. Dat wordt ondersteund door 1 gigabyte werkgeheugen.

Verschillen

De varianten zijn vrijwel hetzelfde, op een paar kleine verschillen na.

Prijs: De LG Spirit 3G zal 169 euro gaan kosten. De LG Spirit 4G krijgt een prijskaartje van 199 euro.
Kloksnelheid: De LG Spirit 3G klokt 1,2 GHz. De LG Spirit 4G klokt 1,3 GHz.
Camera: De LG Spirit 3G heeft een 8-megapixelcamera. De LG Spirit 4G krijgt een 5-megapixelcamera.
Kleur: De LG Spirit krijgt de kleur titan. Van de 3G-variant komt nog een witte uitvoering en van de 4G-variant een goudkleurige.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones