Vermoedelijke foto LG G7 opgedoken

Vermoedelijke foto LG G7 opgedoken

De CES-beurs is afgelopen. Op de valreep maakt LG bekend dat het niet meer periodiek telefoons gaat uitbrengen. In plaats daarvan komen telefoons uit “wanneer het nodig is”. Wanneer de opvolger van de LG G6 verschijnt, is zodoende een raadsel. Wel duikt er vandaag een vermoedelijke foto van deze LG G7 uit.

Op moment van schrijven is de CES-beurs nét afgelopen. Al sinds 1967 worden hier jaarlijks de nieuwste innovaties tentoongesteld. Van telefoons, auto’s tot aan tv’s: alles vind je er. Ook LG was aanwezig. Voor ons is er echter weinig interessants aangekondigd. Men introduceerde met name nieuwe tv’s, koelkasten en stofzuigers. Ook introduceerde men een soort robot. Tijdens de afsluitende persconferentie stelden techjournalisten zich daarom af of we binnenkort een nieuwe telefoon van de Zuid-Koreanen mogen verwachten. Cho Sung-jin, directeur van de mobiele divisie, gaf hierop een verrassend antwoord. LG gaat niet langer meer vasthouden aan een traditionele tijdsplanning. De LG G7 komt zodoende wanneer “het nodig is”. Wanneer dit moment aanbreekt, is onduidelijk.

Naamswijziging voor LG G-serie

Heel lang kan het, denken wij, echter niet meer duren. De afgelopen weken komt er steeds meer naar buiten over het nieuwe LG vlaggenschip, al blijft de naam voorlopig enigszins onduidelijk. Betrouwbare bronnen wisten namelijk te melden dat men een naamwijziging overwoog. Zodoende zou men van plan zijn de G-serie te ‘rebranden’. Vermoedelijk volgt deze wijziging op tegenvallende resultaten. Al 11 kwartalen op rij weet de mobiele divisie geen winst te maken. Sterker nog, er wordt enkel verlies gemaakt. Aan de LG G7, zo noemen we hem nu maar even, de taak om dit te veranderen. Ook vandaag duikt er weer een vermoedelijke foto van het toestel op. Hieruit kunnen we opmaken hoe de voorzijde van het toestel eruitziet.

Over de LG G7

Geheel volgens dé trend van 2017 krijgt ook de LG G7 een 18:9 beeldverhouding. Aan de boven- en onderzijde is vrijwel geen sprake van schermranden, ook wel bezels genoemd. Aan de zijkant loopt het scherm zelfs compleet door tot de behuizing. LG zelf noemt deze functie FullVision. De LG Q6, die halverwege 2017 uitkwam, was het eerste LG toestel met deze functie. Ook zien we aan de voorzijde een dubbele selfie-camera. Vermoedelijk kun je hiermee dus portretfoto’s schieten: een veelvoorkomende functie bij high-end telefoons. Verder is de verwachting, maar dit weten we niet zeker, dat de LG G7 wordt aangedreven door de Snapdragon 845. Dit is de opvolger van de Snapdragon 835, welke momenteel vrijwel alle vlaggenschepen aanstuurt. Naar verluidt beschikt de LG G7 tot slot over Quick Charge 4.0. Hiermee laad je je accu razendsnel op.

 

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones