Verpakking Samsung Galaxy Note 7 gelekt voor lancering

Verpakking Note 7

Er zijn nog maar een paar uur te gaan voor de echte lancering en we hebben via Mobipicker al foto’s van de retail verpakking van de nieuwe Samsung Galaxy Note 7. Samen met nog twee plaatjes van het nieuwe toestel met edges.

Er is al veel over de Note 7 geschreven en over enkele uren weten we daadwerkelijk alles van het toestel.

Verpakking Galaxy Note 7

De Galaxy Note 7 zit in een stijlvolle zilverkleurige verpakking. Gele lijnen vormen samen een zeven, enigszins vergelijkbaar met de aanduiding van de Galaxy S7. Helaas hebben we geen foto van de inhoud van de verpakking. We moeten echter nog even wachten voor de officiële bekend making van de nieuwe Samsung Galaxy Note. Het evenement in New York vindt vandaag om 17:00 uur lokale tijd plaats. Je kunt de lancering van de nieuwe Galaxy live zien via de site van Samsung.

Verpakking Galaxy Note 7

Verwachte hardware in de Note 7

Enkele reclame films suggereerden al dat het toestel IP68 certificering heeft. Dat wil zeggen dat je gerust met het apparaat kunt fierljeppen zonder dat je bang hoeft te zijn voor je toestel als je de afstand over de sloot een keer niet haalt. Spring je echter over sloten van gemiddeld 2 meter diepte, dan moet je toch uitkijken.

Galaxy Note 7

Galaxy Note 7

We weten al dat de Note 7 een snelle smartphone is vergelijkbaar met de Galaxy S7 maar dan iets hoekiger. Het heeft waarschijnlijk een 5,7-inch een Quad-HD scherm met een razend snelle processor. Het is onbekend of Samsung net als bij de Galaxy S7 broers twee varianten gebruikt, de Snapdragon van Qualcomm en de Exynos uit Samsungs eigen schuur. Er gingen geruchten rond dat het toestel 6 GB geheugen kreeg. Echter de laatste benchmark testen wezen uit dat we 4 GB mogen verwachten. Voor de camera’s gebruikt Samsung met alle waarschijnlijkheid de camera’s van de Samsung Galaxy S6.

Goed nieuws voor de Note 4 liefhebbers. Hoewel de Note 5 aan ons land voorbij ging is er een grote kans dat Samsung de Galaxy Note 7 wel naar ons land brengt. Een Europese lancering wordt namelijk op 16 augustus verwacht.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones