23 februari 2014 door in Sony.

sonylogoSony heeft tijdens de Mobile World Congress twee nieuwe smartphones aangekondigd, een high end smartphone en een middenklasser. De Sony Xperia Z2 en een goedkopere smartphone genaamd M2. De opvolger van de Sony Xperia Z1 is iets groter, dunner en is een stuk sneller.

Sony presenteert de Sony Xperia Z2

De Sony Xperia Z2 is de opvolger van de populaire Xperia Z1. Dit waterdichte toestel beschikt over betere speakers en een snellere processor. Het design is ongeveer gelijk aan die van de Xperia Z1 maar beschikt over een aluminium strak aan de zijkant.

Specificaties van de Xperia Z2

Sony heeft de Xperia Z2 iets groter gemaakt dan de voorganger en slanker. Ook is het toestel water- en stofdicht. Door de waterdichte cameraknop is het ook mogelijk om onder water foto’s te maken. De Xperia Z2 heeft dezelfde camera als zijn voorganger met 20,7 megapixels. De speakers die zijn gebruikt zijn van betere kwaliteit en er worden oordopjes bij geleverd met digitale geluidsonderdrukking. Deze oordopjes zorgen ervoor dat 98 procent van de omgevingsgeluiden worden onderdrukt.

De Sony Xperia Z2 maakt gebruik van een nieuwe processor van Qualcomm, genaamd Snapdragon 801. Dit is een quadcore processor die draait op 2,3 GHz per kern. Ook is de accu van de Z2 iets verbeterd ten opzichte van de accu van de Sony Xperia Z1. De nieuwe accu heeft een capaciteit van 3200 mAh. Doordat het scherm groter is dan die van de Z2 verwachten wij niet dat de accuduur langer zijn. Het scherm is nu namelijk 5,2 inch en die van de Z1 was 5 inch.

Prijs en beschikbaarheid van de Sony Xperia Z2

De nieuwe Sony Xperia Z2 zal in de maand april worden uitgebracht. Het toestel zal gratis verkrijgbaar zijn in combinatie met een telefoonabonnement. Houd onze website in de gaten voor de beste aanbiedingen.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones