25 augustus 2013 door in Sony.

xperia-z1De bekendmaking van het nieuwe vlaggenschip van Sony is nabij. Op 4 september wordt de nieuwste Sony Xperia onthuld. De Sony Xperia Z1 wordt de opvolger van de Xperia Z en een nog indrukwekkender toestel dan zijn voorganger. Persfoto’s van deze nieuwe supertelefoon zijn op internet opgedoken en laten we je graag zien.

Foto opgedoken van de nieuwe Sony Xperia Z1

De nieuwe Sony Xperia Z1 lijkt erg veel op zijn voorganger. Net als de Sony Xperia Z is de achterzijde plat en beschikt het toestel over dezelfde homeknop. Daarnaast zijn de kleurvarianten van de nieuwe Z1 ook dezelfde als bij de Z.

sony-xperia-z1

Specificaties van de Sony Xperia Z1

De nieuwe Xperia Z1 moet nog officieel worden onthuld. Hierdoor zijn nog niet alle specificaties bekend. Wel kunnen we al vertellen dat het toestel beschikt over een royaal 5 inch full hd touchscreen. Daarnaast zal hij gaan beschikken over één van de snelste processoren van dit moment, namelijk de Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core met 2.2 Ghz. De Xperia Z1 krijgt bovendien 2 GB werkgeheugen en beschikt naar verwachting over een indrukwekkende 20 megapixels camera. Daarnaast is deze nieuwe telefoon van Sony net als zijn voorganger waterdicht.

Beschikbaarheid van de Xperia Z1

De officiële datum is nog niet bekend gemaakt, maar het toestel wordt naar verwachting op 4 september aangekondigd en zal in het najaar in de winkels liggen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones