Verwachte Samsung Galaxy C5 na specs nu ook foto’s

Verwachte Samsung Galaxy C5 na specs nu ook foto’s

Vorige maand werden ze al aangekondigd, de nieuwe Samsung Galaxy C-serie. Toen werden de SM-C5000 en C7000 gesport op Geekbench waardoor we al enige kennis hebben van de belangrijkste specificaties. Later volgde ook nog een rapport dat suggereerde dat de nieuwe C-serie een luxe dun-metalen behuizing krijgt en de verkoop verwacht men eind mei. De Franse meester-lekker, Steve Hammerstoffer, heeft nu ook beeldmateriaal van de verwachte Samsung Galaxy C5 verkregen. Helaas voor ons verwacht hij dat de toestellen alleen in China worden gelanceerd.

Samsung Galaxy C5

Ontwerp C5 lijkt op andere toestellen

Opvallend aan het ontwerp van de Samsung Galaxy C5 is dat het nogal bekend voor komt. Zoals Hammerstoffer terecht opmerkt, lijkt het alsof de ontwerpers tijdens het ontwerpen van de Samsung C5 duidelijk rondgekeken hebben in het huidige smartphone spectrum. Het toestel heeft namelijk veel weg van zijn rivalen. De C5 krijgt een metalen behuizing mee die nogal lijkt op de behuizing van de Redmi Note3 van het Chinese Xiaomi en het toestel heeft ook iets weg van de Meizu MX5. We zien zelfs vergelijkingen met HTC designs in het toestel. De antenne banden en camera opstelling maakt dat de C5 ook iets weg heeft van de One M9 van het Taiwanese HTC.

Specificaties Samsung Galaxy C5

Wat verwachten we van de Samsung C5? Zoals we eerder al berichtte verwacht men een 5,2-inch 1920 x 1080 pixel beeldscherm en als aandrijving van het toestel een octa core Qualcomm Snapdragon S617. De Snapdragon is geklokt op 1,52GHz en krijgt wel 4 GB aan werkgeheugen. Volgens het laatste nieuws zal de processor ondersteund worden door Andreno 405 grafische chip. We verwachten dat de nieuwe Galaxy wordt gelanceerd met Android 6.0.1 Marshmallow, maar dat is nog niet zeker. Wanneer de Galaxy C serie wordt aangekondigd, voor welke markt ze zijn of wat de verwachte prijs van de toestellen zal zijn is nog niet bekend. Kijken we naar de specs dan verwachten we een mid-range model en prijs.

We houden je op de hoogte van alle Samsung, SM-C5000 en C7000 ontwikkelingen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones