Vivo vlaggenschip Xplay 5 met 6GB Ram en nieuwe Cubot

Vivo vlaggenschip Xplay 5 met 6GB Ram en nieuwe Cubot

Vivo maakt het officieel. Haar nieuwe vlaggenschip de Xplay 5 zal een indrukwekkende 6 GB RAM intern geheugen hebben.

Vivo Xplay 5 Specificaties

Vivo XPlay 5

Vivo levert het toestel met de nieuwe Snapdragon SD820 processor en super snelle combinatie. Verder is er al gelekt dat het toestel een 5,5-inch QHD display heeft met een 16MP camera achter en een 8MP selfie camera.

De geruchten gaan dat de Xplay hoogstwaarschijnlijk met een dubbele gebogen scherm uitkomt. Bronnen uit de industrie melden dat Samsung de productiecapaciteit van de ‘Edge’s’ heeft verbeterd. De Zuid-Koreaanse gigant is klaar om het te leveren aan de binnenlandse producenten. Vivo lijkt hiermee de eerste te kunnen zijn om buiten Samsung de gebogen schermen te gebruiken.

CheetahPhone, de nieuwe telefoon van Cubot

Cheetah Mobile en Cubot zijn gaan samenwerken en introduceren de smartphone CheetahPhone. Cubot ken je van telefoons onder de 200 euro of 100 euro en Cheetah Mobile is een bedrijf uit China dat zich vooral richt op het ontwikkelen van software en Apps, zoals gratis anti-virus software. De samenwerking werpt al vruchten af en er was dan ook nieuws op het Mobile Wold Congres 2016. Het nieuwe Android toestel zal in de Europese Unie € 199 kosten en begin april beschikbaar zijn via onder andere Amazon.

CheetahPhone Specificaties

Cubot Cheetahphone

Volgens de geruchten zal het toestel worden uitgerust met Android 6.0 Marshmallow, 32 GB opslag en 3 GB RAM-geheugen. De smartphone wordt aangedreven door een ARM 64-bit octa-core 1,5 GHz processor en het beeldscherm is een 1920 x 1080 HD-scherm. Op de foto is te zien dat het toestel een vingerafdruk-scanner in de achterkant heeft en de front camera zal een 13MP Samsung camera zijn samen met een 8MP selfie camera.

Cheetah Mobile Clean Master software is een van de selling points van het toestel. Deze software maakt het mogelijk om 38 procent langer met de batterij te werken in vergelijking tot andere apparaten.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones