Vodafone biedt 4G aan voor Prepaid klanten

vodafone-4g-ispazioWerd tot voor kort 4G slechts aangeboden aan klanten met een mobiel abonnement? Vanaf nu biedt Vodafone deze dienst ook aan klanten aan die gebruik maken van Prepaid of Vodafone Hybride. Goed nieuws voor alle 1,4 miljoen klanten van Vodafone met een Prepaid of hybride abonnement.

Vodafone breidt 4G diensten verder uit

Vodafone heeft als de eerste provider in Nederland de stap gezet om 4G ook voor klanten in te gaan zetten met een prepaid telefoon. Mensen met een Prepaid zitten niet vast een maandelijkse abonnementskosten maar kopen hun bel- en internettegoed via een beltegoedkaart. Vanaf nu is het ook mogelijk om met een beltegoedkaart van Vodafone gebruik te maken van razend snel internet.

Downloadsnelheid halveert

De downloadsnelheid van 4G via prepaid ligt wel lager dan de snelheid bij een mobiel abonnement. Normaal ligt deze snelheid op een maximum van 50 mbps en dat is bij Prepaid klanten gehalveerd naar 25 mbps.

Kosten voor het gebruik maken van het 4G netwerk

Als je gebruik wilt maken van 4G internet kan je als Prepaid en Hybride klant toegang tot het netwerk kopen. Dit betreft een maandelijkse aankoop. Je bepaalt iedere maand of je het gebruik hiervan wilt voortzetten of wilt beëindigen. De kosten hiervoor zijn € 5,- per maand bij een Prepaid klant en € 2,50 per maand bij klanten met een Hybride abonnement.

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones