Vodafone biedt gratis onbeperkt streamen aan

vodafoneBen je van plan om een nieuw telefoon abonnement af te sluiten en kijk je graag naar HBO? Als je twijfelt over welke provider je moet kiezen biedt Vodafone voor nieuwe klanten dé oplossing. Bij een RED abonnement van Vodafone kan je 3 maanden lang onbeperkt alle programma’s op HBO Go streamen. Interessant?

Geen extra kosten voor streamen van HBO Go

Bij een nieuw Vodafone RED abonnement krijg je echt onbeperkt streamen van HBO Go programma’s zonder dat je extra kosten voor mobiel internet moet betalen. De stream van HBO Go wordt niet bovenop je verbruikte data opgeteld.

Vodafone promoot 4G diensten

Deze streamingsactie is een promotie van het nieuwe 4G netwerk van Vodafone. Door deze streaming aan te bieden willen ze aan nieuwe klanten laten zien wat de kracht van hun 4G netwerk is. Kies je voor een Vodafone RED abonnement met 4G dan sta je versteld van de verbluffende kwaliteit waarin je beeld wordt overgebracht.

De actie van Vodafone RED loopt tot eind december 2013 en is ook te gebruiken voor klanten zonder 4G abonnement. De snelheden van Vodafone’s 3G netwerk zijn onlangs verhoogd waardoor streamen in hoge kwaliteit ook met het huidige netwerk mogelijk zal zijn. De actie loopt na 3 maanden automatisch af en hoeft dus niet te worden opgezegd. De actie geldt overigens ook alleen voor 3 maanden is na deze periode niet meer te verlengen.

Nieuwsgierig naar alle Vodafone aanbiedingen?
Bekijk ze hier.

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones