Vodafone komt met de Smart Platinum 7

Vodafone komt met de Smart Platinum 7

Al eerder gingen er de geruchten rond dat Vodafone met een eigen smartphone op de markt zou komen. Inmiddels heeft Vodafone de komst van de Smart Platinum 7 aangekondigd. Het nieuwe toestel komt uit de handen van een Chinese fabrikant, maar heeft erg veel weg van de Alcatel Idol 4s.

Specificaties

De nieuwe Smart Platinum 7 gaat beschikken over een 5.5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. Onderhuids mogen wij ook niet klagen. Met een quad-core processor van 1.8 Ghz en 3 GB werkgeheugen heb je een prima smartphone in de handen. Voor de opslag van media is er 32 GB standaard voor handen. Aan de achterzijde treffen wij een 16 megapixels camera aan. Al om al best aardige specificaties voor een smartphone die slechts € 399,- in de losse verkoop moet gaan kosten. Overigens kun je voor € 29,95 ook nog een vr-headset mee laten leveren. Wanneer deze smartphone werkelijk beschikbaar komt is nog onbekend. Op het moment van schrijven is de nieuwe smartphone nog niet zichtbaar op de website van Vodafone.

platinum7

Alcatel Idol 4s

Met de komst van de Smart Platinum 7 zijn er plotseling drie smartphones die wel erg veel op elkaar lijken. Alcatel was absoluut de eerste fabrikant met het ontwerp, maar later volgde ook nog eens Blackberry met de Dtek50. Volgens Chinese werkwijze komt hier dus nu ook een smartphone bij binnen het gamma van Vodafone. Erg origineel is het dus allemaal niet, enkel is de Dtek50 net een stukje kleiner. Er komt ook nog een Dtek60 op de markt welke gelijkwaardige specificaties heeft. De nieuwe smartphone van Vodafone lijkt wel weer een regelrechte kopie te zijn van de bestaande Alcatel Idol 4s.

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones