Telefoon abonnement vergelijken?

Wat is je favoriete telefoonmerk?

Apple telefoons met abonnement
Samsung telefoons met abonnement
Xiaomi telefoons met abonnement
Oppo telefoons met abonnement
Motorola telefoons met abonnement
Sony telefoons met abonnement
Nokia telefoons met abonnement
OnePlus telefoons met abonnement

Objectief en onafhankelijk vergelijken

Wij helpen jou aan het beste telefoon abonnement. Of je nu kiest voor een abonnement met toestel of liever de voorkeur geeft aan sim only. En dat doen we al sinds 2013. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste vergelijkingssites voor mobiele telefonie.

Dagelijks helpen wij duizenden bezoekers bij het vinden van de beste telefoonaanbieding. Ook vind je bij ons duidelijke productinformatie van de populairste telefoons, zoals specificaties, nieuws en de belangrijkste kenmerken.

Mag je binnenkort verlengen van je provider? Of wordt het je eerste telefoon abonnement? Onze telecomspecialisten staan je graag te woord. Neem contact op via ons telefoonnummer of stuur een mail en ontvang dezelfde werkdag nog een reactie.

Waarom Telefoon Abonnement?

  • Zijn wij 100% onafhankelijk?    
    Absoluut! Sterker nog: dat is de belangrijkste kernwaarde van onze website. Wij zijn volledig onafhankelijk en objectief en zullen nooit een merk, winkel of provider voortrekken. Ook tonen wij geen banners op de website en zijn we zo goed als reclame-vrij. Het gebruik van de vergelijker werkt volledig op basis van prijs. De goedkoopste staat altijd bovenaan. In de vergelijker kan het echter voorkomen dat je bovenin een felgekleurde balk ziet staan. Dit betreft een uitgelichte aanbieding en deze kan soms gesponsord zijn. Dagelijks worden de prijzen van alle betrouwbare webshops met telefoonabonnementen opnieuw ingeladen. Zo weet jij zeker dat je nooit teveel betaalt.
  • Is onze vergelijkingssite compleet?    
    Onze website is opgericht in 2012 en vanaf die tijd uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite voor mobiele telefoons en abonnementen. Momenteel bevat onze website een kleine 1000 verschillende smartphones. Daarmee zijn we niet compleet, maar beschikken we wel over de productspecificaties van 99% van alle populaire toestellen van dit moment. Naast populaire merken als Samsung, Apple en Huawei beschikken we ook over minder bekende merken, zoals bijvoorbeeld Xiaomi, Crosscall, Fairphone en Gigaset.
  • Hoe verdient Telefoon Abonnement zijn geld?    
    Wij zijn geen winkel, maar een vergelijkingssite. Met andere woorden: Je koopt je smartphone niet bij ons, maar hopelijk wel via ons. Wij verdienen ons geld hoofdzakelijk door samenwerkingen met telefoonwinkels en providers op commissiebasis. Op het moment dat je via onze vergelijkingssite een passend telefoonabonnement hebt gevonden, klik je door naar een winkel of provider. Zodra je bij de betreffende aanbieder je abonnement hebt afgesloten, ontvangen wij daarover een kleine commissie. En zo is iedereen blij.
  • Waarom zou ik deze prijsvergelijker gebruiken?    
    Jaarlijks komen er honderden nieuwe smartphones bij. En waarschijnlijk wissel je om het jaar van mobiele telefoon. Welk toestel is nu het beste en welk abonnement kan je daar het beste bij afsluiten? Daar komen wij van pas. Je kan ons zien als intermediair. Een bemiddelaar die je precies vertelt waar je jouw gewenst telefoon abonnement het voordeligst af kunt sluiten. En waar je op moet letten. Als je gebruik maakt van onze dienstverlening kan je daar al gauw honderden euro’s mee besparen. Veel mensen verlengen blindelings bij hun provider en zijn niet op de hoogte van het voordeel dat ze laten liggen. Door gebruik te maken van onze website weet je in een paar muisklikken precies hoeveel je kunt besparen. Gewoon vanuit je luie stoel. Je hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk toch?
100% onafhankelijk Iedere vergelijking van telefoon en abonnement is 100% onafhankelijk.
De nieuwste smartphones Altijd de nieuwste mobiele telefoons, altijd direct te vergelijken.
Veelgestelde vragen
  • 1
    Wat zijn de beste telefoon abonnement aanbiedingen?
    Dagelijks vergelijken wij miljoenen aanbiedingen bij alle providers en webshops zoals Belsimpel.nl, Mobiel.nl en GSMweb.nl. Wij tonen uitsluitend de goedkoopste telefoon aanbiedingen per bundel. Afhankelijk van je bundel wensen, zoals aantal belminuten en MB's, tonen wij je binnen enkele seconden de beste telefoon aanbieding van vandaag.
  • 2
    Waar vind ik het goedkoopste mobiel abonnement?
    Het goedkoopste telefoon abonnement vind je meestal niet bij de provider zelf, maar bij een webshop. Uit onze data blijkt dat de winkels Belsimpel.nl en Mobiel.nl doorgaans de beste aanbiedingen hebben. Aangezien de prijzen van mobiele abonnementen dagelijks veranderen, is het belangrijk om gebruik te maken van een vergelijkingssite, zoals TelefoonAbonnement.nl. Wij tonen je altijd de actuele aanbiedingen, zodat je niet hoeft te zoeken.
  • 3
    Hoe kan je het beste telefoon abonnementen vergelijken?
    Op onze website vind je een overzicht van alle leverbare mobiele telefoons van vandaag. Aan de linkerkant van deze pagina vind je een filter, waar je jouw wensen voor het toestel kan aangeven, zoals besturingssysteem, camera, processor, merk etc. Vervolgens kies je de best passende telefoon uit en kom je op een pagina met alle abonnementen. Meteen bovenin tonen wij altijd de 3 meest gekozen telefoon aanbiedingen van dit moment. Wil je liever eerst zelf op zoek naar de beste keuze? Maak dan gebruik van de filter daaronder. Je kunt dan zelf je gewenste bundel invoeren. De laagste prijs staat direct bovenaan.
  • 4
    Wat is goedkoper? Een telefoon met abonnement of sim only?
    Als je op dit moment al een telefoon hebt waar je nog wel een aantal jaar mee vooruit kan, is het afsluiten van een sim only abonnement altijd de goedkoopste oplossing. Je hoeft dan namelijk niet nog eens een bedrag te betalen voor je toestel. Maar ben je van plan om binnenkort toch te switchen van toestel? Bekijk dan zeker ook de aanbiedingen van een telefoon + abonnement. Dan ben je vaak voordeliger uit, omdat je korting krijgt op de aanschaf van je telefoon.
  • 5
    Wanneer mag ik mijn telefoon abonnement verlengen?
    Wanneer je mag verlengen is afhankelijk van de provider. Op deze pagina vind je een tabel met meer informatie over wanneer je jouw telefoon abonnement mag verlengen.
over ons

Over Telefoon Abonnement

Zoek je een nieuwe telefoon met abonnement of liever de goedkoopste sim-only? Dan hebben wij goed nieuws. Vanaf nu hoef je niet langer uren te zoeken. Dat doen wij namelijk al voor je. Telefoon Abonnement is de grootste vergelijkingssite voor mobiele telefoons met abonnement en vergelijkt dagelijks alle prijzen van betrouwbare telefoonwinkels in Nederland. Gemiddeld besparen onze bezoekers 245 euro per jaar, simpelweg door prijzen te vergelijken.

Om je zoektocht eenvoudiger te maken hebben we de nieuwste en populairste telefoons vast voor je op een rij gezet. We hebben een uitgebreide koopgids en bieden je handige tools en informatie om het best passende telefoon abonnement te scoren. Ben je nieuwsgierig naar de specificaties en aanbiedingen van deze toestellen? Begin dan vandaag nog met vergelijken.

Tip: Nog niet gevonden wat je zocht? Ga dan ook eens mobiele telefoons vergelijken op Telefoon.nl.