Volgende generatie Motorola Moto of Lenovo Moto?

Volgende generatie Motorola Moto of Lenovo Moto?

De Benchmarks zijn voor professionele geruchtenjagers als een 5 sterren restaurants, om je vingers bij af te likken. Ook nu weer krijgen we heerlijk nieuws vanaf deze test-sites. Via GFXBench heeft een van de geruchtenjagers de specificaties van wat wij vermoeden, de volgende generatie Motorola Moto G, onder ogen gekregen.

Nieuwe Motorola in GFXBench test

Dankzij de benchmark weten we de specificaties van twee nieuwe Motorola toestellen. Beide toestellen zijn getest via de GFXBench benchmark-site. De toestellen hebben dezelfde modelnummers als de oude Motorola toestellen, XT 1700 en XT 1706. We mogen dan ook verwachten dat beide toestellen geen Lenovo merk meekrijgen dankzij de modelnummers. De XT1700 heeft een 5-inch scherm met 1280x 720 HD-resolutie. Het toestel wordt aangedreven door een MediaTek MT6735P met een quad-core 1GHz en de Mali-T720 GPU. De nieuwe Motorola krijgt 2 GB RAM werkgeheugen samen met 16 GB interne opslag. Aan de achterkant prijkt een 8-megapixel camera en je kunt met een 5-megapixel camera selfies maken. Het tweede toestel, de XT1706, krijgt precies dezelfde specificaties en het tweetal draait op Android 6.0.

Nieuwe generatie Motorola G

Kijkend naar de specificaties kan het zijn dat we hier de gegevens van de vierde generatie Motorola Moto G zien. De derde generatie Motorola Moto G kwam vorig jaar uit en werd ook geleverd met een 5-inch scherm. Het toestel draait dankzij een 1,4GHz quad-core processor met 1 GB RAM werkgeheugen en 8 GB intern opslag. Het heeft een 13-megapixel camera op de rug en een 5-megapixel front camera. De twee nieuwe XT-toestellen hebben genoeg in zich om een upgrade te zijn voor de Moto G. Hoe dan ook is het duidelijk dat we hier niet kijken naar twee nieuwe vlaggenschepen aangezien de specificaties dan wel erg onderdoen voor bijvoorbeeld de Snapdragon 820 processor. Die processor zie je tegenwoordig in de meeste vlaggenschepen terug, zoals de Samsung Galaxy S7 en LG G5.

De specs van de XT1700 XT1706 zijn voldoende om van een upgrade te spreken. We zijn benieuwd met welke naam het tweetal in de markt zal verschijnen.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones