Voorbeeldfoto’s Nokia 7 verschijnen online

Voorbeeldfoto’s Nokia 7 verschijnen online

De afgelopen week gepresenteerde Nokia 7 beschikt over een uitstekende camera, zo moge duidelijk zijn. Vandaag duiken er diverse voorbeeldfoto’s op van het toestel die in Duitsland gemaakt laten te zijn. De Nokia 7 is vanaf 24 oktober verkrijgbaar in China, of hij naar Nederland komt is nog niet bekend.

De voorbeeldfoto’s zijn afkomstig van de websites Gizchina.com.

De Nokia 7 is, zoals je mag verwachten, een middenweg tussen de Nokia 6 en de Nokia 8. Eerstgenoemde toestel is een middenklasser, terwijl de 8 door het leven gaat als vlaggenschip. Qua ontwerp is de Nokia 7 een opvallende verschijning vanwege zijn premium bouwkwaliteit met glossy afwerking aan de achterkant. Qua specificaties is hij snel genoeg om alle apps, films en games met gemak aan te kunnen. Ander opmerkelijk gegeven is de aanwezigheid van twee Carl Zeiss camera’s. Dit bedrijf staat al jaren bekend om zijn optische apparatuur van wereldklasse en heeft voor de Nokia 7 wederom de handen ineengeslagen met de Finse telefoonfabrikant HMD. Dat het resultaat er mag zijn, bewijzen onderstaande foto’s die sinds vanochtend op het internet circuleren.

Twee Carl Zeiss camera’s voor optimale fotokwaliteit

Aan de achterkant van de Nokia 7 bevindt zich een 16 megapixelhoofdcamera. Deze camera beschikt zoals gezegd over een Carl Zeiss lens en een grote lichtopening van f/1.8. Hierdoor excelleert de camera in omstandigheden waarbij weinig natuurlijk licht aanwezig is, aangezien hij veel licht opvangt. Ook in situaties met veel licht houdt de sensor zijn hoofd koel, vanwege allerlei technische snufjes. De camera aan de voorzijde heeft een 5 megapixel resolutie met 1.4 um pixelgrootte en f/2.0 diafragma. Zodoende ben je ook voor uitstekende zelfportretten aan het juiste adres bij de Nokia 7. Maar goed, je weet wat ze zeggen: één foto zegt meer dan duizend woorden. Laat je dus vooral verrassen en imponeren door onderstaande voorbeeldfoto’s die met het toestel gemaakt zijn.

Over de Nokia 7

Onder de motorkap is de Nokia 7 voorzien van een Snapdragon 630 chipset, een midrange processor uit de stal van Qualcomm. De processor wordt vergezeld door 4 0f 6 GB aan werkgeheugen, afhankelijk van welke versie je aanschaft. Qua interne opslag is er eveneens verschil in de versies: je kiest voor 64 of 128 GB. Wel is er een mogelijkheid om de capaciteit op te krikken middels een Micro-SD kaart bij beide versies. Het scherm van de Nokia 7 meet 5.2 inch en beschikt over een Full-HD resolutie. Bovenop dit scherm is een laag Corning Gorilla Glass geplaatst. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh en kan worden opgeladen middels Fast Charge technologie.

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones