Voordeligste iPhone 2018 kost slechts 600 euro

Voordeligste iPhone 2018 kost slechts 600 euro

Voor veel mensen was de iPhone X een lichte teleurstelling vanwege de hoge prijs. Het toestel is onwijs duur en beidt slechts enkele innovaties. In 2018 zal Apple wel drie iPhone vlaggenschepen presenteren en de prijs van het voordeligste model ligt vermoedelijk op 699 dollar of 600 euro.

Analisten van Morgan Stanley bevestigen dat Apple dit jaar drie nieuwe toestellen zal lanceren. De analisten verwachten dat de Amerikaanse nummer twee smartphone fabrikant twee premium toestellen met een AMOLED beeldscherm zal lanceren. Daarnaast verschijnt er een tussenliggend model met voordeliger LCD beeldscherm. Dit toestel wordt de goedkoopste iPhone 2018 en het toestel kost vermoedelijk slechts 699 dollar. Omgerekend kost deze budget iPhone ongeveer 600 euro.

iPhone 2018 vanaf 600 euro te koop

Een groot nadeel van de premium iPhone smartphones is dat ze jaarlijks duurder worden. De prijs van de iPhone was dit jaar voor het eerst boven de 1000 euro dankzij de iPhone X lancering. Ook de normale iPhones werden vorig jaar duurder. Dit jaar wordt waarschijnlijk minder duur voor Applefans. Want het basis iPhone 2018 model kost vermoedelijk veel minder dan bijvoorbeeld de huidige iPhone 8. De aankomende iPhone met 6,1 inch LCD beeldscherm kost slechts 699 dollar (600 euro).

De Morgan Stanley analisten verwachten dat Apple 899 dollar (ongeveer 780 euro) vraagt voor de 5,8-inch OLED iPhone X 2018 en 999 dollar (ongeveer 860 euro) voor de 6,5-inch OLED iPhone X Plus 2018.

iPhone X

De huidige iPhone lijn bestaat uit de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Beide vlaggenschepen hebben een traditioneel LCD beeldscherm en flinke randen rondom het beeldscherm. Daarnaast presenteerde Apple dit jaar het jubileum model, de iPhone X. De iPhone X heeft een nieuw ontwerp waarbij het 5,8 inch AMOLED beeldscherm bijna de volledige voorkant van de telefoon inneemt. De iPhone X is een krachtige smartphone met A11 processor met 3 GB aan werkgeheugen. Het toestel is uitgerust met twee 12 megapixel camera’s waarmee het tot de beste camera smartphones in de wereld behoort. In dit artikel zie allerlei tips die je helpen meer uit de iPhone X camera’s te halen.

iPhone X

De premium smartphone kost 1056 euro met 64 GB. Je kunt een iPhone X abonnement afsluiten of de telefoon los kopen.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones