17 december 2014 door in Microsoft.

microsoft-lumiaChange of plans bij Microsoft. Als we de geruchten mogen geloven, verschijnen er voorlopig geen high-end telefoons bij Microsoft. Alleen maar betaalbare middenklassers. Dat zou verklaren waarom er ineens berichten verschijnen over de goedkope Lumia 435 en het annuleren van de high-end telefoon Lumia 1030. Het eerste vlaggenschiptoestel zou pas weer verwacht worden in september. Dat zeggen bronnen tegen Geekongadgets

Goedkopere telefoons

Dat er voorlopig geen supertelefoons verwacht worden, zegt niet dat het stil wordt rondom Microsoft. In een hoog tempo wordt de één na de andere telefoon gepresenteerd. Zo werden in september de Lumia 730 en 735 gepresenteerd en volgde de Lumia 535 in november. Wat er nu wordt verwacht, zijn de Lumia 435 en de opvolger van de Lumia 625. Die zien we waarschijnlijk op het Mobile World Congress. Deze wordt gehouden van 2 t/m 5 maart in Berlijn.

Afgelopen week kwam de Lumia 435 ineens in beeld. Deze nieuwe Windows Phone wordt nog goedkoper dan de Lumia 535 en heeft dan ook als missie om de onderkant van de smartphonemarkt te veroveren.

Annulering Lumia 1030

Toen de Lumia 1030 werd geannuleerd, lichtte Microsoft toe dat deze niet kan concurreren met de huidige markt. Ook zou deze wat moeilijkheden bij de productie hebben wat betreft de 3D-technologie. De codenaam van de telefoon is nog steeds ‘McLaren’.

Wellicht komt de Lumia 1030 samen met de presentatie van een nieuw Microsoft-besturingssysteem. In ieder geval wordt geen grote release verwacht tot laat in 2015.  Tot die tijd zullen de Lumia 930 (april 2013) en 1520 (november 2014) de harde strijd moeten voeren tegen de huidige markt veroverende telefoons zoals de iPhone 6 en de Galaxy Note 4.

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones