Alvast een vroege blik op de Samsung Galaxy Note 9

Alvast een vroege blik op de Samsung Galaxy Note 9

Al wachtend op de Samsung Galaxy S9 lancering weten we stiekem veel over dit aankomende vlaggenschip. Zo lekte het design al vroeg en zijn camera specs inmiddels ook bekend. De looks en specs van de Samsung Galaxy Note 9 zijn daarentegen nog onbekend. Daar komt vandaag verandering in want Concept Creator geeft ons alvast een idee van het aankomende phablet.

De Samsung Galaxy Note 9 zal volgens Concept Creator een groot beeldscherm krijgen dat de volledige voorkant inneemt. Zelfs de slanke bezels die je bij de Samsung Galaxy Note 8 ziet zijn verdwenen. Uiteraard verstopt Samsung weer een nieuwe S Pen in het zakelijke toestel en aan de achterkant kun je twee camera’s verwachten. Het aankomende vlaggenschip ziet er prachtig uit.

Samsung Galaxy Note 9

Ergens in het derde kwartaal van 2018 kun je de volgende generatie Samsung Galaxy Note verwachten. Dat duurt natuurlijk nog eventjes, maar om alvast in de sfeer te komen heeft Concept Creator zijn visie op het vlaggenschip alvast getoond. Hij geeft ons een vroege blik op de Samsung Galaxy Note 9.

Zijn Galaxy Note 9 concept beschikt over een groot Super AMOLED beeldscherm dat de gehele voorkant inneemt. Het toestel heeft iets weg van het model dat Samsung zelf heeft gebruik. Vorige maand bleek namelijk dat Samsung een patent heeft aangevraagd voor een Samsung Galaxy model met vingerafdrukscanner in het beeldscherm. Ook dit Note 9 concept gaat uit van een vingerafdrukscanner achter het beeldscherm. De techniek is al paraat en kan dus ook door Samsung worden toegepast. Zoals je natuurlijk verwacht van de Galaxy Note 8 opvolger heeft het vlaggenschip een dual hoofdcamera. De strakke achterkant wordt dit keer niet ontsiert door een vingerafdrukscanner. Aan de onderkant zien we een speaker, USB Type-C connector, 3,5 mm earjack en natuurlijk de S Pen.

Galaxy Note 9 met vingerafdruk EN camera achter display

Verwachte specificaties Samsung Galaxy Note 9

We zijn nog maanden verwijdert van de Samsung Galaxy Note 9 lancering en eerst volgt natuurlijk de Samsung Galaxy S9. Toch zijn er enkele specificaties die we met enige zekerheid kunnen verwachten. Uiteraard beschikt de volgende Note generatie over de super handige S Pen. Het toestel is voorzien van een groot Super AMOLED beeldscherm met een hoge resolutie. De beeldverhouding van het scherm is vermoedelijk meer dan 18,5:9. Binnen het glazen vlaggenschip kun je in Nederland vrij zeker de Exynos 9810 processor verwachten met minstens 6 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant zien we twee 12 megapixel camera’s voorzien van de nieuwste cameratechnieken.

We verwachten de Samsung Galaxy Note 9 lancering in augustus. Wie weet zien we het vlaggenschip tijdens IFA 2018 in Berlijn. Na de lancering kun je hier het beste Samsung Galaxy Note 9 abonnement vergelijken.

Geniet van het prachtige Note 9 concept van Concept Creator.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones