Waterdichte Motorola Moto G vanaf 28 juli

Op 28 juli zal Motorola de verkoop gaan starten van hun vernieuwde Moto G. Op deze dag zal Motorola ook het nieuwe model presenteren en kenbaar maken wat er zoal is gewijzigd ten opzichte van zijn voorganger. In ieder geval zal de verkoop in Brazilië als eerste van start gaan en doorgaans kunnen wij enkele weken later ook het nieuwe model in Nederland verwachten.

Geruchten
Alhoewel Motorola zelf nog niets kenbaar heeft gemaakt over de nieuwe Moto G gaan er al wel flink wat geruchten in de ronde. Zo zou de Moto G gaan beschikken over een 5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels en komen er twee varianten op de markt met daarbij de keuze uit 1 GB of 2 GB werkgeheugen. Ook zal er nog steeds de keuze bestaan uit 8 GB of 16 GB opslag. Naar alle waarschijnlijkheid beschikt ook de nieuwe Moto G over een 13 megapixels camera aan de achterzijde en heeft de frontcamera een maximale resolutie van 5 megapixels. Een opmerkelijk detail is dat de nieuwe Moto G waterdicht zou moeten zijn en hiermee is er dus sowieso al een klein verschil op te merken.

Prijs en beschikbaarheid
Een exacte datum is er nog niet, maar vermoedelijk zal de Motorola Moto G 2015 ergens in september/oktober ook in Nederland leverbaar gaan worden. Als de Braziliaanse adviesprijs wordt omgerekend zou het toestel in Nederland ongeveer € 260,- moeten gaan kosten, maar gezien de belastingen en dergelijke zullen wij moeten rekenen op een adviesprijs van € 299,-. Of er ook significante prijsverschillen in de verschillende modellen terug te vinden zijn is niet bekend. Hier moeten wij dan nog even het geduld bewaren tot en met 28 juli.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones