‘Whatsapp videobellen te zien op screenshot’

‘Whatsapp videobellen te zien op screenshot’

Whatsapp is tegenwoordig veel meer dan enkel het berichtensysteem zoals het een paar jaar geleden was. Momenteel gebruikt iedereen Whatsapp voor het sturen van berichten over het (wifi)netwerk, is het mogelijk om video’s/foto’s met elkaar te delen, kan je Whatsapp via je computer gebruiken en is het sinds kort ook mogelijk om te bellen via Whatsapp. Het is goed mogelijk dat er binnenkort nog een nieuwe functie naar Whatsapp komt: videobellen. Screenshots zijn namelijk gelekt waaruit blijkt dat deze functie eraan zit te komen.

Whatsapp videobellen

De Duitse website Macerkoph heeft de beelden in handen gekregen en gepubliceerd. De screenshots laten de iOS versie van Whatsapp zien, en lijkt het dus aannemelijk dat deze functie eerst naar iOS zal komen voordat ook Android gebruikers dit kunnen gebruiken. Misschien wordt dit gedaan om te testen, en om een beetje de concurrentie aan te gaan met FaceTime van Apple. Mocht Whatsapp videobellen inderdaad naar iOS komen, dan is het ook zeker te verwachten dat Android deze functie zal krijgen. De bron weet nog te melden dat deze nieuwe functie binnen een aantal weken al gelanceerd wordt.

whatsapp-videobellen

In de screenshots kan je zien hoe het videobellen er uit ziet. Als je gebeld wordt via deze functie, kan je kiezen om deze te accepteren of te weigeren. Zodra je deze functie accepteert, zie je zowel je eigen ruimte als ook de ruimte waar de gesprekspartner zich bevindt. Je hebt verder de mogelijkheid om de microfoon uit te schakelen of te wisselen tussen je camera aan de achterkant en je selfiecamera.

Nieuw design voor Whatsapp

Ook zou Whatsapp nog bezig zijn met een nieuw design voor de applicatie. Hierbij zal de kleur groen je meer op moeten gaan vallen en zou je een functie van meerdere tabbladen kunnen krijgen. Hoe dit er allemaal precies uit zal gaan zien, is nog niet bekend. Nu deze screenshots al verschenen zijn, is het ook mogelijk dat we binnenkort een beeld te zien krijgen van het nieuwe design van Whatsapp.

Met de videobel functie zal je een nieuwe dimensie kunnen geven aan de Whatsapp belfunctie. Die functie werd in maart aan de wereld getoond, en is nu te gebruiken op elke Android of Apple smartphone. Voordeel hiervan, is dat je geen belminuten meer gebruikt, maar via je internetverbinding kan bellen. Hierdoor verbruik je enkel data. Ook kan je dit via een wifi netwerk doen, zodat het je eigenlijk niks kost.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones