23 november 2014 door in Microsoft en Windows Phone.

Windows Phone 5 inch schermHet lijkt erop dat er aan een high-end Windows Phone wordt gewerkt. Er is een display opgedoken met een grootte van 5 inch, een echt vlaggenschipformaat. De bron weet niet van welke fabrikant deze afkomstig is, maar gokt dat hij voor de Microsoft Lumia 940 of Lumia 1030 wordt. Het zou ook een OEM-scherm kunnen zijn. Uit de foto kun je verder niet veel opmaken, wel dat de bedieningsknoppen gewoon onderaan het scherm staan. Net als het Windows-logo, waar je niet omheen kunt. Het lijkt erop dat de foto’s gemaakt zijn tijdens een hardwaretest voor displays.

Opvolger

Gegokt wordt dat de telefoon de opvolger wordt van de Microsoft Lumia 940 of 1030, maar dat is nog niet zeker. Daarover draait de geruchtenmachine al op volle toeren. Half november lekte er al een concept van de Microsoft Lumia 1030.

Echter wordt daarin gesproken over een 5,8 inch-scherm met een resolutie van 2650×1440 pixels. Die telefoon zou aangestuurd worden door een Snapdragon 805-processor, ondersteund door 3 GB RAM-geheugen.

Niet voor CES of MWC

Goed, één ding weten we wel zeker: de telefoon zal waarschijnlijk niet zo snel verschijnen. In ieder geval niet in de periode tot de Consumer Electronics Show (CES) van 6 tot 9 januari 2015 in Las Vegas of het Mobile World Congress van 1 tot 5 maart in Barcelona.

Onlangs presenteerde Microsoft haar eerste Lumia-telefoon, waarmee definitief afstand is gedaan van de merknaam Nokia. Ook deze heeft een scherm van 5 inch. Net als één van Nokia’s laatste vlaggenschepen: de Nokia Lumia 930. Deze werd gepresenteerd in april van dit jaar.

 

 

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones