Wordt een camera pro met deze iPhone X camera tips

Wordt een camera pro met deze iPhone X camera tips

De iPhone X is een van de beste camera smartphones van dit moment. Om je een nog betere smartphone fotograaf te maken wil Apple je natuurlijk graag helpen. Daartoe heeft de fabrikant een vijftal handige tips online gezet.

De 12 megapixel dual camera’s van de Apple iPhone X maken betere foto’s dan de meeste smartphones. Het duo is net weer een stukje beter dan de iPhone 8 en ook de iPhone 8 Plus. Beide zijn namelijk optisch gestabiliseerd voor nog mooiere beelden en minder last van ruis. Maar wat kun je allemaal met de camera en wist je dat je jezelf twee keer op één foto kunt zetten?

Apple iPhone X camera tips

De iPhone X is een van de best verkopende smartphones van dit moment. Dat terwijl het tevens een van de duurste toestellen is. Een belangrijk pluspunt van het toestel zijn de voortreffelijke dual 12 megapixel hoofdcamera’s. Het duo bestaat uit een 12 megapixel normale f/1.8 camera en een 12 megapixel f/2.4 tele camera. Samen verzorgen ze de mooiste bokeh effecten en kun je iedere situatie zonder beeldverlies tot twee keer inzoomen. Om nog meer uit de camera te halen heeft Apple vijf handige cameratips voor je op een rij gezet. Hier vind je de vijf tips zodat ook jij de beste fotograaf kunt worden in je vriendenclub.

iPhone X specificaties

De Apple iPhone X is de eerste fullscreen smartphone van Apple. Het toestel heeft het eerste AMOLED beeldscherm van alle iPhones. Daarnaast is het toestel uitgerust met een inkeping (Notch) bovenin dit prachtige beeldscherm. Hierin tref je de krachtige selfie camera en alle sensoren die nodig zijn voor de gezichtsongrendeling. De krachtbron van het toestel is de snelle A11 processor van Apple zelf. Er is daarbij 3 GB aan werkgeheugen geplaats zodat je met deze smartphone werkelijk iedere game en app aan kunt.

Het luxe vlaggenschip is vanaf 1069 euro te koop of met een iPhone X abonnement.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones