Xiaomi Mi 7 lancering en 8e jubileum model dichtbij

Xiaomi Mi 7 lancering en 8e jubileum model dichtbij

Afgelopen jaar werd de Xiaomi Mi 6 in april gelanceerd en afgelopen april hadden we ook de Mi 7 al verwacht. Toen verscheen de Xiaomi Mi Mix 2S en op de Xiaomi Mi 7 wachten we nog altijd. De lancering lijkt echter dichterbij want Xiaomi laat via Weibo een teaser zien voor een lanceringsevenement in Shenzhen.

Xiaomi presteert de afgelopen kwartalen buitengewoon goed. De onderneming wist zich in de top 5 best verkopende smartphone fabrikanten te worstelen en ook in Nederland zie je het merk steeds vaker. De Xiaomi Mi 7 is het aankomende vlaggenschip van het Chinese merk en de prijs van deze vlaggenschepen ligt vaak in de buurt van de OnePlus smartphones. Vandaag heeft de Chinese fabrikant een nieuw voorproefje laten zien op het Xiaomi Weibo account. De teaser suggereert een lanceringsevenement in Shenzhen waar we niet al te lang meer op hoeven wachten.

Shenzhen Xiaomi

Xiaomi Mi 7 en 8 jarig jubileum model

De teaser van Xiaomi toont de stad Shenzhen en daarbij meldt de fabrikant dat we het merk daar snel gaan zien. Zeer waarschijnlijk doelt de fabrikant op het langverwachte Xiaomi Mi 7 vlaggenschip. Men verwacht deze smartphone namelijk tegen het einde van deze maand of in juni. Daarnaast zijn er geruchten over een 8e jubileumeditie-smartphone.

Een recent rapport beweerd namelijk dat Xiaomi tegen het eind van mei de Xiaomi Mi 6 opvolger presenteert. Daarnaast onthult Xiaomi ook haar 8e jubileum Edition vlaggenschip. Dit vlaggenschip zal zelfs het hoogtepunt zijn van het evenement.

Xiaomi Mi 7 specificaties

Men verwacht krachtige specificaties voor de Xiaomi Mi 7. Het toestel krijgt vermoedelijk een 5,65 inch beeldscherm dat wordt omgeven door slanke randen. Het beeldscherm heeft een aspect ratio van minstens 18:9. Bovenin het beeldscherm tref je een uitsparing die je kent van de iPhone X. De krachtbron is Snapdragon 845 processor van Qualcomm met minstens 6 GB aan werkgeheugen en een ruime hoeveelheid opslagruimte. De Xiaomi Mi 7 zou volgens een gerucht de eerste Android telefoon zijn met 3D-gezichtsherkenning en alsof dat nog niet genoeg is krijgt de telefoon een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Aan de achterkant tref je een verticale dual camera. De beelden die je daar mee schiet zullen vergelijkbaar of beter zijn met de dual hoofdcamera van de Xiaomi Mi Mix 2S. Dat vlaggenschip behoort tot de top tien van camera smartphones en dat belooft veel goeds voor de Xiaomi Mi 7.

8e jubileum Xiaomi

Er is weinig informatie bekend over het jubileum vlaggenschip. Het moet een indrukwekkend vlaggenschip worden met vergelijkbare specificaties als de Xiaomi Mi 7 maar dan groter. De geruchten menen dat de verwachte Xiaomi Mi 7 Plus wellicht als 8e jubileum editie wordt omgedoopt met enkele aantrekkelijke features.

Bekijk het laatste nieuws over Xiaomi:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding