Nieuwe Xiaomi Redmi Note 4 verschijnt woensdag 27 juli

Nieuwe Xiaomi Redmi Note 4 verschijnt woensdag 27 juli

De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi heeft officieel een persconferentie aangekondigd op 27 juli. We verwachten dat het zijn nieuwe Redmi Note 4 daar lanceert.

Via zijn Weibo account heeft Xiaomi oprichter Lei Jun dagen geleden al bekend gemaakt dat Xiaomi werkte aan nieuwe smartphones. Het bedrijf wil enkele toestellen klaar hebben voor een release in de tweede helft van het jaar. Zijn woorden waren nog niet uitgesproken of het nieuws van deze conferentie volgde. De persconferentie wordt gehouden in het Beijing National Convention Center.

Verwachte Xiaomi

Eerdere verklaringen van het Chinese Techbedrijf suggereerde dat de Xiaomi Mi 5s en het vlaggenschip Mi Note 2 in de tweede helft van het jaar verschijnen. De Mi Note 2 heeft een Helio X20 processor, 4GB werkgeheugen en 128 GB opslag, volledig metalen behuizing, vingerafdrukscanner en dual hoofdcamera. Toch verwacht Gizmochina dat deze aankondiging voor de Redmi Note 4 geldt. De aankondiging kwam namelijk uit handen van een nieuwe woordvoerders in dienst van Xiaomi. Gezien het feit dat de betreffende woordvoerder voor de Redmi lineup werkt, mogen wij aannemen dat het een nieuwe Redmi apparaat betreft.

Xiaomi Redmi Note 4

De Redmi Note 4 is de opvolger van China’s populairste telefoon van nu, de Redmi Note 3. Er is nog niet heel veel bekend over de specificaties maar men spreekt van een 5,5-inch scherm een flinke batterij en misschien wel 4 GB aan werkgeheugen. Uit de gelekte foto kunnen we opmaken dat Xiaomi de trend van concurrent Huawei volgt, de Redmi Note 4 zal verschijnen met dubbele cameraopstelling net als de Huawei P9 en natuurlijk de LG G5.
Redmi Note 4

Redmi Note 4 is Xiaomi Altun?

Gister spotte Gizmochina ook nog een onbekende Xiaomi op Geekbench. Het kan natuurlijk de nieuwe Redmi Note 4 zijn. De Xiaomi Altun heeft echter een gemiddelde tot matige Geekbench score. Men test het toestel al sinds mei dit jaar en scores verschillen nogal. Het toestel heeft een 1,4 GHz octa-core processor met 2 GB werkgeheugen. De Altun draait op Android Marshmallow.

Redmi Note 4

Xiaomi stond vorig jaar nog in de top 5 smartphone verkopers. Het merk moest echter ruimte maken voor Oppo en Vivo, twee directe concurrenten uit thuisland China. Xiaomi zal met de opvolger van de Redmi Note 3 het succes van dit toestel willen evenaren. Het apparaat wist een uitstekende balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Zal het Xiaomi lukken om de Redmi Note 4 net zo goed, tot beter, te maken?

Het is onduidelijk of het toestel ons land gaat aandoen. Maar wij houden je op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Gerucht:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones