17 december 2014 door in HTC.

HTC ONE M8De ‘HTC Hima’ zal begin 2015 waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in het zilver, goud en grijs. Dat betekent dat de Hima dezelfde, oorspronkelijke kleuren zal krijgen als zijn voorganger, de HTC One M8.

Hima is waarschijnlijk de codenaam voor de HTC One M9, het ‘soon-to-be’ nieuwe vlaggenschip van HTC. Twitteraar @upleaks komt op het social medium met het nieuws dat deze M9 over dezelfde kleurencombinaties zal beschikken als zijn voorganger.

@upleaks

Volgens de Twitteraar zal de Hima dan ook in drie kleuren op de internationale markt te verkrijgen zijn: in het grijs, zilver en goud. Daarmee zijn deze kleuren dezelfde als waar de One M8 bij de aankondiging over beschikte. Naderhand kwam de smartphone nog wel in meer kleuren op de markt, maar aanvankelijk bestonden er maar drie verschillende kleuruitgaven.

Informatie

Het is niet voor het eerst dat er informatie beschikbaar komt over de mogelijke opvolger van de HTC One M8. Eerder ontstonden er al geruchten die er op zouden moeten wijzen dat de Hima zal draaien op een Snapdragon 810 processor, gesteund door 3 GB aan werkgeheugen. Het scherm van het toestel zou een 5,0-inch formaat krijgen met een full hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Volgens @upleaks zou HTC ook werken aan een Windows Phone-variant van de Hima. Net als bij de One M8 zal die waarschijnlijk later op de markt komen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones