Ziggo start met aanbieden mobiele abonnementen

ziggo-logoZiggo is één van de grootste aanbieders op het gebied van kabeltelevisie en internet in Nederland. Naast televisie en internet is Ziggo van plan om nog dit jaar mobiele telefoonabonnementen aan te gaan bieden. Ziggo start met sim only abonnementen en is van plan om volgend jaar zijn mobiele diensten verder uit te breiden.

De mobiele abonnementen van Ziggo worden aantrekkelijk geprijsd. Ze gaan bundels aanbieden voor bellen, sms en data. Ziggo wordt een MVNO, oftewel een Mobile Virtual Network Operator. Dit houdt in dat ze geen eigen netwerk gaan aanbieden maar gebruik gaan maken van het netwerk van een bestaande operator. In dit geval hebben ze gekozen voor het betrouwbare netwerk van Vodafone. Hi, Youfone, hollandsenieuwe en MTV-Mobile werken o.a. ook op deze manier.

Wifi hotspots van Ziggo

Klanten van Ziggo die een sim only abonnement hebben afgesloten krijgen binnenkort ook toegang tot de wifi hotspots van Ziggo. Hierdoor kunnen ze ook buitenshuis gebruik gaan maken van gratis internet op locaties waar een wifi hotspot staat aangemeld. Ziggo wilt aan het eind van dit jaar 1 miljoen hotspots hebben geïnstalleerd.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes op het gebied van telecom?
Op Telefoonabonnement.nl lees je alles over providers, telefoons en aanbiedingen. Meer nieuws.

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:
Reacties (2)
Hélène schreef op 26 januari 2017 om 08:46

Graag info over mobiel bellen en hele tv bellen pakket en telefoon

René Dekker schreef op 26 januari 2017 om 22:10

Hallo Hélène, wat wil je daar precies over weten?

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones