26 januari 2014 door in Samsung.

samsungDe nummer 1 in de wereld op het gebied van consumenten elektronica heeft het zwaar. Samsung heeft steeds meer last van concurrentie. Zowel aan de bovenkant als onderkant van hun producten. Het afgelopen jaar heeft Samsung met name last gehad van merken als Apple en Huawei, maar ook merken als Nokia, HTC, LG zaten de fabrikant in de weg. Er wordt nog altijd meer dan genoeg winst gemaakt, maar na een lange tijd is er voor het eerst een daling in de winst.

Winst van Samsung in 2013 voor het eerst gedaald

Voor het eerst sinds lange tijd is er een daling van de winst gezien bij Samsung. Het gaat nog altijd uitstekend met de nummer 1 fabrikant in consumentenelektronica. Toch lijkt de extreme groei van Samsung die het de laatste jaren heeft meegemaakt tot een einde te zijn gekomen. Hoewel er dit jaar nog een heleboel spannende nieuwe productintroducties van Samsung aan zitten te komen, verwachten ze dit jaar geen hoge groei in winst.

Nieuwe Samsung smartphones

Het komende jaar zullen er weer veel nieuwe Samsung telefoons worden aangekondigd in alle prijsklassen. In april verwachten we de komst van de Samsung Galaxy S5. Een aantal maanden laten zal de Note 4 worden aangekondigd. Ook zal er de komende tijd een nieuwe versie van de Galaxy Gear uit worden gebracht.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones