Zo werkt de software van de LG V30

Zo werkt de software van de LG V30

Benieuwd naar hoe onder andere het Always-On-Display en Floating Bar op de LG V30 werken? Bekijk dan vooral even onderstaande video. Hierin worden de belangrijkste software aspecten van het toestel uitgebreid uitgelegd.

De LG V30 is hét nieuwe vlaggenschip van LG. Het toestel werd afgelopen week op een grote persconferentie uit de doeken gedaan en kon direct rekenen op een warm onthaal. Niet alleen beschikt hij over de nieuwste specificaties en een groot schermoppervlak, ook is de software uitgerust met allerhande toepassingen voor snel en efficiënt gebruik. LG kreeg tijdens de presentatie een hoop vragen over het software aspect van het toestel en heeft daarom vandaag een nieuwe video gepubliceerd. In de video is te zien hoe de software van de LG V30 werkt en welke handige instellingen je allemaal kunt aanpassen. Zo zien we in de video onder meer het Always-On-Display en Floating Bar toevoeging de revue passeren.

Uitgebreide mogelijkheden

De LG V30 is een echte multimedia telefoon, zoveel maakt de video wel duidelijk. Zo beschikt het toestel onder meer over de mogelijkheid om je vergrendelde scherm naar hartenlust aan te passen. Deze functie staat ook wel bekend als Always-On-Display. Dankzij deze toevoeging hoef je niet langer je scherm te ontgrendelen om je meldingen en notificaties te zien. Ook kun je aangeven dat je een snelmenu of muziekspeler op je scherm wenst. Vervolgens licht de video de Floating Bar functie uit. Dit is een toevoeging waarbij een bank met enkele snelopties midden op het scherm wordt weergeven. Wanneer je bijvoorbeeld een afbeelding bekijkt bestaan deze opties uit het opslaan van de foto, of het bewerken daarvan. Over bewerken gesproken: de LG V30 beschikt over uitgebreide software om foto’s zo te maken dat ze naar jouw wens zijn.

Over de LG V3o

De LG V30 huisvest aan de voorzijde een 6.0 inch OLED-scherm. Hierbij is het actieve schermoppervlak zeer groot in verhouding tot de rest van de behuizing. Dit noemt LG FullVision. Onder de motorkap wordt de LG V30 aangedreven door een Snapdragon 835 chipset, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB interne opslag. Aan de achterzijde bevindt zich een dual-camera opstelling met resoluties van 16 eb 13 megapixels. Hierdoor maakt het toestel waanzinnige foto’s. De 5 megapixelcamera aan de voorkant schiet eveneens prachtige plaatjes. Standaard is de LG V30 voorzien van onder meer Bluetooth 5.0 en is films kijken een verademing dankzij HDR10 ondersteuning. De LG V30 verschijnt naar verluidt later dit jaar in ons land. Een adviesprijs is nog niet bekend, alhoewel een bedrag van 749 steevast wordt geopperd door media.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones