Zo ziet de HTC U11 eruit in groen, roze en grijze kleur

Zo ziet de HTC U11 eruit in groen, roze en grijze kleur

De HTC U11 werd afgelopen week gepresenteerd en wordt beschikbaar in maar liefst vijf kleuren. Wij hopen echter dat onderstaande kleuren groen, roze en grijs daarbij komen. Enthousiastelingen van het toestel zijn namelijk in de weer gegaan met Photoshop en laten zien hoe het toestel in deze drie nieuwe kleuren oogt. 

Innovatief toestel

Afgelopen 16 mei was het moment dan eindelijk daar. De HTC U11 werd immers aangekondigd en de hele telefoonindustrie kreeg waar het op hoopte: de Edge Sense functie werd realiteit. Dankzij deze functies is het mogelijk om in de zijkant van je nieuwe telefoon te knijpen, en zo het toestel te bedienen. Het wordt onder meer de bedoeling dat je door middel van een lichte knijpbeweging in de zijkant de camera-app kunt oproepen. Het gaat de laatste tijd minder met HTC: omzet en verkopen nemen af. Volgens analitici is de HTC U11 wellicht het antwoord op deze negatieve tendens. Er valt dan ook niets op het toestel af te dingen. Hij bevat zowel innovatieve functies, fantastische specificaties als een stijlvol ontwerp. Alleen de beschikbare kleuren stellen wellicht een enkeling teleur. Ten tijden van release zal het toestel beschikbaar zijn in de kleuren wit, rood, zwart, blauw en zilver.

Via nieuwe afbeeldingen zijn we er nu echter ook achter gekomen hoe het toestel oogt in de kleuren groen, roze en grijs. Let op: deze afbeeldingen zijn gemaakt met behulp van het bewerkingsprogramma Photoshop, en dus geen realiteit. Wij vinden het resultaat echter tof ogen, dus wat ons betreft mogen ze absoluut uitkomen. Het is overigens goed om te merken dat HTC daadwerkelijk iets doet met de kritiek op diens telefoons. Zo was een veel gehoord punt van kritiek op de afgelopen jaar uitgekomen U Ultra, het saaie uiterlijk. HTC heeft dit opgepikt en ervoor gezorgd dat de U11 dus al in maar liefst vijf kleuren beschikbaar komt. Daarbij is ook het uiterlijk naar onze mening meer tot de verbeelding sprekend.

Over de HTC U11

De HTC U11 is hét nieuwe vlaggenschip van HTC en beschikt over de innovatieve Edge Sense functie. Hiermee kun je het toestel bedienen, door harder of zachter in de zijkant van het frame te knijpen. Verder is het toestel een waar snelheidsmonster met zijn Snapdragon 835 chipset onder de motorkap en 4 GB aan werkgeheugen. Ook zul je nooit ruimte te kort komen dankzij de 64 GB aan beschikbare opslag. Het toestel zal vanaf begin juni in Nederland te verkrijgen. Uiteraard kun je HTC U11 zowel als los toestel, als in combinatie met een voordelig abonnement bemachtigd worden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de huidige deals:

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones