Zo ziet de Nokia 3310 verpakking eruit

Zo ziet de Nokia 3310 verpakking eruit

Nokia liefhebbers van het eerste uur opgelet! De retro Nokia 3310 komt er namelijk nu echt aan en wij weten inmiddels hoe de verpakking van het toestel eruitziet. Benieuwd? Lees dan dit artikel.

Nokia 3310 op komst

Afgelopen week kondigde HMD Global, de eigenaar van de Nokia merknaam, aan dat men was begonnen met de wereldwijde verscheping van de Nokia 3310. Helaas maakte men niet bekend naar welke landen het toestel werd verscheept of wat de exacte datum van uitkomst was. Wel valt vermoedelijk Nederland eveneens onder deze eerste landen die het toestel in hun handen kunnen houden. Consumenten in China hebben geluk en kunnen de nieuwe retro topper al weer aanschaffen. Op het Chinese netwerk Baidu, laat maar zeggen de Chinese variant van Facebook, circuleren namelijk afbeeldingen van de verpakking van het toestel.

Retro op alle vlakken

Ook de verpakking oogt heerlijk retro en neemt je direct mee naar de jaren ’90 en begin jaren ’00. Helaas kunnen we je enkel de voorkant van de doos tonen, en niet ook de achterkant. Aangezien de doos in het Chinees is, zou je het overigens toch niet kunnen lezen. De Nokia 3310 is een toestel gemaakt voor personen die een degelijke, betrouwbare telefoon willen zonder al te veel fratsen. De Nokia 3310 draait daarom om eenvoud en betrouwbaarheid, zo blijkt ook uit de specificaties.

In tegenstelling tot de telefoons van tegenwoordig met een gigantisch scherm, zoals de Samsung Galaxy S8, beschikt de Nokia 3310 over een zeer compact scherm met een diagonaal grootte van 2.4 inch. De resolutie is hierbij 240 bij 320 pixels. Verder beschikt het toestel onder de motorkap over 16 MB intern geheugen en dien je zelf zorg te dragen voor meer capaciteit, door een micro SD-kaart te plaatsen. Aan de achterkant beschikt het toestel over een 2 megapixelcamera met flitser. Hij is daarom ook niet gemaakt voor de fotografen onder ons, wel voor de mensen die een telefoon willen die lekker lang meegaat zonder steeds bij te laden. De stand-by tijd is immers 744 uur.

Verder beschikt de telefoon over de mogelijkheid om contacten op te slaan, te SMS’en en bevat hij een trilfunctie. Ook zit het legendarische spel Snake al vooraf ge├»nstalleerd op het toestel. Er wordt verwacht dat het toestel in Nederland rond de 50 euro gaat kosten en vermoedelijk komt hij nog in mei uit.

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones