Zo ziet de Samsung Galaxy Note 8 Deep Sea Blue eruit

Zo ziet de Samsung Galaxy Note 8 Deep Sea Blue eruit

Benieuwd hoe de Samsung Galaxy Note 8 eruit ziet in Deep Sea Blue kleur? Sinds vandaag weten we het. De bekende journalist Evan Blass deelde vanmiddag namelijk een afbeelding van het toestel in deze kleur. Lees snel verder en zie met eigen ogen hoe gaaf de nieuwste Note oogt in Deep Sea Blue.

De Samsung Galaxy Note 8 is er bijna. Op 23 augustus aanstaande is het zo ver. Dan wordt de nieuwste phablet uit de Samsung familie aan de wereld getoond. Tot die tijd nemen de geruchten, roddels en informatie lekken waarschijnlijk enkel nog maar toe in intensiteit. De afgelopen maanden schreven we hele boeken vol over het toestel. Ook vandaag is het weer raak. Niemand minder dan Evan Blass meldt op zijn Twitter account namelijk dat er een nieuwe kleur van het toestel zit aan te komen. De nieuwe kleur gaat door onder de naam Deep Sea Blue. Om het plaatje compleet te maken deelt Blass ook gelijk een afbeelding van het toestel met de wereld. Voor degenen die niet bekend zijn met Evan Blass: hij is een gerenommeerd journalist en heeft een gigantische staat van dienst. Hij komt veelal als eerst op de proppen met scoops en nieuwtjes.

Weinig verrassingen

We wisten in principe al dat de Deep Sea Blue kleur eraan zat te komen. We wisten alleen nog niet hoe deze er precies uit zo komen te zien. Verder valt er op de afbeelding niet bijster veel te zien. We weten immers eigenlijk al alles over de Galaxy Note 8. De afgelopen maanden verscheen vrijwel dagelijks een nieuwsbericht over het toestel en begin deze maand bereikte de hype een voorlopig hoogtepunt. De productafbeeldingen van het toestel werden toen gedeeld met de wereld. Hierop was de telefoon van alle kanten te begluren. Saillant detail: de bron van dit bericht was wederom Evan Blass. In het resterende gedeelte van dit artikel bespreken we wat je mag verwachten van de Samsung Galaxy Note 8.

Over de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 beschikt net als de Galaxy S8 over een Infinity Display. Hierbij zijn de bezels zeer smal waardoor een relatief groot gedeelte van de voorzijde daadwerkelijk uit scherm bestaat: 83 procent maar liefst. De Note 8 huisvest een 6.3 inch groot scherm met QHD-resolutie. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door een Exynos 8895 chipset. Ook deze zagen we al eerder bij de Galaxy S8. De chipset wordt ondersteunt door 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslag. De dual-camera aan de achterzijde beschikt over resoluties van 12 megapixels. Naar verluidt gaat de Samsung Galaxy Note 8 rond de 1000 euro kosten. Op 23 augustus weten we ongetwijfeld meer. Houd onze website tot die tijd in de gaten voor je dagelijkse nieuwsvoorziening.

Galaxy Note 8 S Pen

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones