Zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit

Zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit

De geruchten over de sportieve Samsung Galaxy S8 Active doen al maanden de ronde. Afgelopen maand dook het toestel onder meer op bij Wi-Fi certificaat verstrekker Wi-Fi Alliance, telecomwaakhond FCC en nu is daar dan een afbeelding waarop we de voorkant van het toestellen kunnen aanschouwen.

Gemaakt voor buitenmensen

De Samsung Galaxy Active lijn is gemaakt voor de sportieve buitenmensen onder ons. De toestellen worden standaard uitgerust om bestemd te zijn tegen water en stof, al voordat dit ook gangbaar was bij andere fabrikanten. Ook kunnen de toestellen uit deze serie tegen een stootje door de super solide behuizing. De Samsung Galaxy Active is dan ook de lijn die je moet hebben indien je van plan bent te gaan raften, klimmen of mountainbiken met je telefoon. De specificaties komen altijd min of meer overeen met de evenknie uit de reguliere lijn dus aan specificaties boet je niks aan. Genoeg gepraat over de Active-lijn. Laten we doorgaan naar wat we momenteel al over de nieuwste toevoeging aan deze serie te weten zijn gekomen.

Platte voorkant

De reguliere Samsung Galaxy S8 beschikt zoals we allemaal weten over een prachtig Infinity Display met zijkanten die naadloos via een kromming in de achterzijde doorlopen. Het scherm van de Samsung Galaxy S8 Active is heel wat minder spannend. Het scherm is namelijk gewoon plat en heeft geen gebogen randen. Dit is natuurlijk ook logisch, aangezien gebogen randen de stabiliteit van het toestel niet ten goede komen. De verwachting is verder dat het scherm gemaakt zal zijn van Corning Gorilla Glass, of soortgelijk materiaal. Verder leert de uitgelekte afbeelding ons dat het toestel niet over een fysieke thuisknop zal beschikken. Vermoedelijk is deze in het scherm op virtuele wijze geïntegreerd. Ook zien we aan de rechter zijkant de power knop zitten terwijl aan de linker zijde zowel de volume- als Bixby knop te vinden zijn.

Aangezien de afbeeldingen afkomstig is van het Wireless Power Consortium, zal de Galaxy S8 Active beschikken over draadloos opladen. Het modelnummer van het toestel is SM-G892A. De verwachting is dat het toestel niet in Nederland zal verschijnen. Mocht dit wel het geval zijn, lees je dat als eerst bij ons.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones