Zo ziet de verpakking van de Motorola Moto Z2 Play eruit

Zo ziet de verpakking van de Motorola Moto Z2 Play eruit

De Motorola Moto Z2 Play is weer eens opgedoken! Ditmaal tonen nieuwe foto’s hoe het toestel eruitziet, hoe de verpakking eruitziet en wat je er bij krijgt qua accessoires. Benieuwd geworden? Je vindt het antwoord op al je vragen in onderstaand artikel.

Drukke tijden

Er is de afgelopen dagen gigantisch veel aandacht voor de nieuwe lijn aan toestellen die fabrikant Motorola op de markt gaat brengen. In een eerder stadium lekte al de volledige zomer- en najaar line-up van de fabrikant uit en ook rondom de toestellen individueel valt een hoop nieuws te verslaan. Vandaag laat de Motorola Moto Z2 Play weer eens van zich horen. Of beter gezegd, zien. De officiële verpakking waarin het toestel geleverd gaat worden is namelijk uitgelekt. Dit bericht volgt op een ander bericht van gisteren waarin de specificaties van het toestel al opdoken. De Moto Z2 Play is de opvolger van de vorig jaar uitgekomen Moto Z Play, welke bekend staat om zijn uitstekende batterijduur.

Moto Mods compatible

 

De verpakking van de Motorola Moto Z2 Play is compleet gehuld in rode kleur en geeft gelijk een kenmerkende feature van het toestel prijs. Op de voorzijde van de verpakking valt namelijk af te lezen dat het toestel compatibel is met de Moto Mods. Deze mods zijn toevoegingen die je op je toestel kunt klikken, denk bijvoorbeeld aan een battery pack of cameralens. In de doos zelf treffen we naast het toestel, een Turbo Charger, handleidingen en headset aan. Op het plastic aan de voorzijde van het toestel vallen de meest kenmerkende specificaties af te lezen. En deze specificaties toveren ons een glimlach op ons gezicht.

Specificaties Motorola Moto Z2 Play

De Motorola Moto Z2 Play zal een beeldschermdiagonaal van 5.5 inch hebben met Full-HD resolutie. Onder het scherm zal het toestel de beschikking krijgen over een 3000 mAh accu met Turbo Charging functionaliteit. Hierdoor is je accu binnen een mum van tijd weer volledig opgeladen. Daarbij maak je fantastische foto’s dankzij een 12 megapixelresolutie hoofdcamera aan de achterzijde met onder meer autofocus. Aan de voorzijde heb je de beschikking over een vingerafdruksensor. Het werkgeheugen is met 4 GB fors te noemen en ook met de 64 GB capaciteit aan interne opslag valt er niets te klagen. Het toestel gaat vermoedelijk morgen, 1 juni, gepresenteerd worden. We houden je op de hoogte!

 

 

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones