Zwarte iPhone 7 Plus foto’s en alle specs op een rij

Zwarte iPhone 7 Plus foto’s en alle specs op een rij

Het duurt nu niet lang maar. Binnen een maand weten we welke technische hoogstandjes Apple weer in de markt brengt. Vanuit China worden we ondertussen getrakteerd op de ene na de andere lek. Nu zijn we nieuwe foto´s van de zwarte iPhone 7 Plus tegen gekomen.

Dat geeft ons een goed ‘excuus’ alles nog even op een rij te zetten voor je. Gaat Apple wederom records verbreken met zijn iPhones? Als het aan het aantal lekken ligt, dan komt het helemaal goed.

4,7-inch iPhone 7 en 5,5-inch iPhone 7 Plus

Via The Malignant kregen we de beeldschermen van de iPhone zevens door. De iPhone 7 ontvangt een 4,7-inch Full-HD beeldscherm. De iPhone 7 Plus zelfs een Quad-HD 5,5-inch beeldscherm. Dat is een enorme sprong vanuit de huidige beeldschermen. De iPhone 6S heeft namelijk een schermresolutie van 1334 x 750 pixels.
iPhone 7 3DTouch

A10 processor

Er gaan veel geruchten over de nieuwe processor van Apple. Het zou een normale computer bij kunnen houden. Hoe dan ook, we kunnen er vanuit gaan dat het nieuwe toestel snel is. Achter de LCD schermen bevind zich een A10 processor met M10 coprocessor. Beide smartphones krijgen naar alle waarschijnlijkheid 3 GB werkgeheugen en minstens 32GB aan opslag. De beide toestellen zullen op de nieuwste iOS versie draaien, iOS 10.

A10 processor

Lightning connector

JBL lightning poortHet wordt zeer aannemelijk dat de aanstaande iPhones niet meer over een 3,5mm audio jack beschikken. Er is al veel over geschreven en op youtube kun je zelfs video’s horen die aangeven dat de geluidskwaliteit van de lighting aangesloten oordopjes veel beter klinken. Enkele grote merken als JBL zijn al begonnen met de productie van nieuwe koptelefoonoordopjes.

iPhone 7 Plus

We verwachten twee toestellen. Toch werd er even onduidelijkheid gezaaid door het verschijnen van foto’s met drie mogelijk iPhone 7 toestellen. Toch zijn de meesten het er over eens dat we slechts twee modellen gaan zien. De 4,7-inch iPhone 7 en de grote 5,5-inch iPhone 7 Plus. De laatste wordt ook wel eens Pro genoemd, voor de leesbaarheid kiezen wij bewust voor iPhone 7 Plus.

De iPhone 7 Plus krijgt dus een 5,5-inch Quad-HD beeldscherm. Aan de onderkant treffen we dubbele speakers en achterop zie je dubbele camera’s. Men verwacht twee 13-megapixel camera’s van zeer goede kwaliteit. Er is echter nog weinig bekend over de verdeling van beide camera’s. De P9 schiet bijvoorbeeld zwart/wit foto’s met één van beide camera’s en de LG G5 heeft één camera met groothoeklens.

Een andere uitbreiding aan de iPhone 7 Plus is de Smart Connector. Hiermee kun je het toestel eenvoudig koppelen. De fysieke home knop voorop wordt aan de voorzijde mogelijk vervangen.

iPhone 7 Plus zwart

iPhone 7 Plus zwart

Beschikbaarheid

In China kun je de iPhone 7 al in de preorder reserveren. Zij hanteren een prijs van 5.288 yuan (circa 713 euro)voor de basis iPhone 7 32 GB en voor de iPhone 7 Pro 32GB betaal je daar 6088 yuan (circa 821 euro). De toestellen worden 7 september gepresenteerd tijdens een speciaal evenement door Apple.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding