Onbeperkt bellen

Steeds meer Nederlanders beschikken over een mobiele telefoon en de laatste jaren heeft het gebruik van deze mobiele telefoon een behoorlijke opwaartse vlucht gemaakt. Deze stijgende lijn van mobiele bellers is mede te danken aan de goedkope aanbiedingen en de opkomst van providers die SIM Only abonnementen aanbieden. Toch hebben wij als bellend Nederland lange tijd met belbundels gewerkt, maar inmiddels zijn er ook providers die onbeperkt mobiel bellen aanbieden. Het is een trend geworden dat mensen steeds vaker de mobiele telefoon gebruiken en niet eens meer over een vaste lijn beschikken. En laten we eerlijk zijn, het is ook wel erg makkelijk. Lees verder...

Mobiele abonnementen met onbeperkt bellen

Filter aanpassen ▼
Stel je eigen abonnement samen:
Provider:
onbeperkt bellen/sms
1 GB4G
2 jaar
Eenmalig: 88,00
23,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 91,00
30,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 89,00
27,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 100,00
19,50 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 97,00
28,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 92,00
25,50 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie

Onbeperkt bellen is bij de vele providers inmiddels ook echt onbeperkt mobiel bellen. Bij de introductie van deze abonnementen werd het vaak nog tot maximaal 1000 belminuten gezet, maar inmiddels is deze grens ook verdwenen en kunnen wij dus echt spreken van onbeperkt mobiel bellen. Het is ideaal voor diegene die de vaste telefoon vervangen met de mobiele telefoon, maar ook zakelijk erg interessant. Je ontvangt immers ook geen onverwachte hoge rekeningen meer en je weet globaal waar je maandelijks aan toe bent. Uiteraard beperkt het onbeperkt mobiel bellen zich wel tot vaste en mobiele nummers in Nederland. Betaalde servicenummers, 0900-nummers dus, en bellen in het buitenland behoren niet tot de mogelijkheid om hier onbeperkt gebruik van te maken. Deze kosten zullen dus achteraf wel gefactureerd worden. Dit is overigens bij vaste telefonie ook nooit anders geweest.

Wanneer kies je voor onbeperkt mobiel bellen?

Deze vraag is uiteraard enkel goed te beantwoorden als je werkelijk goed kijkt naar jou situatie. Er is een situatie te bedenken waarbij de vaste telefoon komt te vervallen. De maandelijkse kosten hiervoor komen dus te vervallen, maar om toch te kunnen blijven bellen zullen de kosten voor het mobiele abonnement stijgen. In dit laatste geval kun je de stijging goed opvangen met een abonnement waarbij je de mogelijkheid hebt om onbeperkt mobiel te bellen. De abonnementskosten liggen vaak net iets hoger, maar dit kan weer opgevangen worden door het wegvallen van vaste telefonie. Ook voor zakelijke klanten zitten er grote voordelen aan. Hoge facturen voor mobiele telefonie zullen tot de verleden tijd behoren, aangezien de werknemer onbeperkt naar klanten en kantoor kan blijven bellen. Je zult zien dat de drempel voor bellen een stuk lager wordt. Voor diegene die over een belbundel beschikken van ongeveer 500 belminuten kan een abonnement met de mogelijkheid om onbeperkt mobiel te bellen ook erg interessant zijn. Veelal liggen de abonnementskosten niet veel hoger en het limiet van 500 belminuten is plotseling vervallen en kun je ongestoord bellen.

Aanbod onbeperkt mobiel bellen

Het aanbod van onbeperkte belbundels heeft het afgelopen jaar een enorme stijging gekend en steeds meer providers, waaronder ook SIM Only aanbieders, bieden steeds vaker een dergelijk abonnement aan. Het aanbod is dus erg ruim. Onbeperkt is dus ook echt onbeperkt en je kunt misschien nog het meeste voordeel behalen door providers met elkaar te vergelijken in de maandelijkse kosten en de kosten voor eventueel een extra databundel. Enkel op deze vlakken is het onderscheid inmiddels goed te maken en springen er verschillende providers er goed uit.

Keuzehulp: