Telefoon abonnement verlengen

Kies je huidige provider:
Maandbedrag:
Van € 0,- t/m € 40,-

Top 3 telefoon aanbiedingen

1
Apple iPhone 8
iPhone 8100 minuten + 5GB€ 15,00 p/mToestel: € 30,00 p/m
Bekijk aanbieding
2
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8100 minuten + 5GB€ 15,00 p/mToestel: € 22,00 p/m
Bekijk aanbieding
3
Apple iPhone 7
iPhone 7onbeperkt bellen + 5GB€ 20,00 p/mToestel: € 24,00 p/m
Bekijk aanbieding

Informatie over het verlengen van je telefoon abonnement

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je gewoon tevreden bent over je huidige abonnement of provider en deze dan ook niet wilt veranderen. De belminuten passen precies in het belgedrag, de dekking is uitstekend en de prijs is voor jou laag genoeg. Het kunnen zomaar redenen zijn om een abonnement te verlengen. In het verleden was het verlengen van een abonnement eigenlijk niet zo interessant, maar sinds enkele jaren bieden providers ook hier prima kortingen aan en is het dus ook zeker niet onverstandig om eens te kijken wat jouw huidige provider als verlengingsvoorstel aanbiedt. Bij het verlengen van een telefoonabonnement zijn er echter wel enkele factoren waar je even rekening mee dient te houden.

Wijzigingen van je contract

Gedurende de contractperiode mag een provider hun voorwaarden of aanbod aanpassen. Wanneer het aankomt op een verlenging van het huidige abonnement zou je ook moeten gaan kiezen uit de nieuwe abonnementsvormen. Verdiep je vooraf even goed in deze nieuwe bundels, mocht dit uiteraard van toepassing zijn, alvorens je ook overgaat tot het verlengen. Op deze website zijn de nieuwste abonnementen opgenomen en kan je erg makkelijk de vergelijking maken tussen de verschillende abonnementen en toestellen. Het is uiteraard ook mogelijk om het abonnement te verlengen waarbij je zelf de bundel wilt aanpassen. Hierin ben je vrij en jij bepaalt zelf de hoeveelheid belminuten, sms en data je nodig denkt te hebben. Wellicht heb jij nog niet de beschikking over 4G? Bij het verlengen heb je mogelijk de optie om dit alsnog in je abonnement mee te laten nemen. Ook zelf wijzigen van diensten, belminuten en data behoort tot de mogelijkheden bij het verlengen.

Prijsverschillen tussen providers en webshops

Zoals bekend zijn er tussen de verschillende webwinkels enorme prijsverschillen te ontdekken. Ook bij het verlengen van een abonnement zijn deze prijsverschillen aanwezig. Let hier dus erg goed op en wees een verstandige koper. Waarom zou je immers meer gaan betalen als je elders hetzelfde krijgt voor minder geld. Met een paar muisklikken heb je de meest voordelige aanbieder gevonden en kun jij heel makkelijk jouw abonnement verlengen.

Extra diensten bij je abonnement

Nadat je een jaar of twee jaar bij een provider hebt gezeten heb jij een mooi beeld van wat je nog mist of wat juist duurder uitvalt dan gedacht. Het is dan ook verstandig om na afloop van je abonnement eens te kijken naar de extra diensten die providers aanbieden om zo wellicht de kosten te drukken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je stiekem toch nog veel sms't of juist veel belt in het buitenland. Deze bundels kunnen soms ook nog voor een extra korting zorgen op de totaalprijs.

Contractduur bij een verlenging

Je moet goed ten rade gaan of je het abonnement wenst te verlengen voor een jaar of twee jaar. Je kunt daarnaast bij het verlengen van een abonnement er ook voor kiezen om bijvoorbeeld over te stappen op een SIM Only abonnement om direct korting te pakken. Een een-jarig SIM Only abonnement is dan een verstandige keuze. Bij een nieuwe smartphone zal je in de regel altijd meer bij moeten betalen dan wanneer je een twee-jarig contract afsluit. Ook hierin zijn dus geen verschillen te ontdekken ten opzichte van de reguliere abonnementen.

Stilzitten kost geld

Wanneer je niets doet met het bestaande abonnement zal de provider het contract stilzwijgend elke maand door laten lopen. Je kunt dan uiteraard elke maand wel alsnog voor een verlenging kiezen voor bijvoorbeeld een jaar of twee jaar, maar feitelijk is elke maand te laat verlengen zonde van je geld. Wees hier dus wel bewust van en verleng dus tijdig jouw abonnement om zo het maximale uit het abonnement te halen.