Informatie over het verlengen van je T-Mobile abonnement

iedereen een smartphoneAls derde grote provider van Nederland heeft T-Mobile inmiddels een mooie naam opgebouwd. In tegenstelling tot de andere grote providers in Nederland, met eigen netwerk, heeft T-Mobile een unieke abonnementstructuur waardoor je altijd zelf de kosten in de hand kan houden. Het abonnement is vrij nieuw en veel bestaande klanten hebben dan ook deze flexibele vorm nog niet. Bij het verlengen kun je dus direct profiteren van deze fleixibele bundel wat jou maandelijks aardig kan besparen. Als klant bij T-Mobile heb je volledig grip op de kosten en kun je het maandelijks zelf bijstellen. Waarom zou je niet verlengen bij T-Mobile?

Flexibel verlengen bij T-Mobile

Een groot voordeel van T-Mobile is het flexibele Stel Samen & Stel Bij abonnement. De ene maand bel je immers wat vaker dan de andere maand. Je kunt het maandelijks zelf bijstellen en het maakt dan niet uit of je dit nu omhoog of omlaag zet. Jij hebt de volledige macht over de aansluiting. Door deze flexibiliteit blijven ook steeds vaker klanten bij T-Mobile. Als je dus al bestaande klant bent van T-Mobile, maar nog niet over een dergelijk flexibel contract beschikt is het nu het moment om over te stappen. Je bent nu namelijk contractvrij en je kunt zelf bepalen wat jij met de aansluiting wenst te doen.

Onbeperkt bellen bij je T-Mobile verlenging

T-MobileEen ander groot voordeel is de mogelijkheid om onbeperkt te bellen. Dit geldt uiteraard enkel voor telefoonnummers in Nederland. Bij het onbeperkt bellen krijg je dan ook standaard 120 belminuten per maand om te kunnen bellen in Europa. Hiermee is T-Mobile een voorloper op de nieuwe norm die steeds meer Nederlanders eisen. De tarieven zijn ook nog eens erg scherp en veel providers kunnen hier dan ook niet makkelijk in mee gaan. Het is niet alleen een goede keuze, maar ook een prijsbewuste keuze als je besluit om bij T-Mobile te blijven.Verbeteringen van T-Mobile

Afgelopen jaren hebben providers veel geld en tijd gestoken in de opbouw van het 4G-netwerk. Ook T-Mobile heeft hier veel geld en tijd in gestoken en heeft de kwaliteit van dit netwerk nu goed voor elkaar. Ruim 95% van Nederland is voorzien van 4G, zowel buitenshuis als in huis. Dit laatste was nog wel eens een probleem bij T-Mobile, maar sinds oktober 2015 heeft T-Mobile ook dit probleem weten te ondervangen door sterkere frequenties te gebruiken. Het netwerk is nu nog stabieler en krachtiger en hierdoor is ook de belkwaliteit enorm verbeterd. Dit geeft nog eens een reden om het huidige contract te verlengen bij T-Mobile.

Waarom een verlenging afsluiten bij T-Mobile?

Smartphone in de handDe provider heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd in hun eigen netwerk en dat is enkel positief voor klanten. De dekking in Nederland is optimaal en in steeds meer gebieden heb je ook goed bereik. Misschien wel beter bereik dan welke andere provider dan ook. Ook de flexibele abonnementsvorm is een extra reden om eens goed te overwegen of T-Mobile misschien wel de beste keuze is. Je hebt immers zelf inspraak in de maandelijkse kosten en jij kunt dit heel flexibel zelf bepalen wanneer je juist meer data of meer minuten nodig hebt. Het aanbod van smartphones is ook erg ruim en hier vind je dan ook vast een passende smartphone bij de verlenging van jouw contract. Binnen enkele muisklikken kun jij weer de trotse eigenaar zijn van een nieuwe smartphone bij de verlenging van jouw T-Mobile contract.

Ga terug naar boven »

⇧ Terug naar boven