Informatie over het verlengen van je Tele2 abonnement

De provider Tele2 is de vierde provider in Nederland met een eigen netwerk. Waar Tele2 in Nederland in eerste instantie begon met het aanbieden van goedkope telefonie is het inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met een compleet productaanbod. Zo kun je via Tele2 dus ook televisie kijken, internet en dus ook mobiele telefonie bestellen. Juist op het laatste vlak heeft Tele2 de laatste jaren veel naam weten te maken en zijn er inmiddels vele klanten bij Tele2 aangesloten. Dankzij de scherpe prijzen is het daarom ook dat veel klanten bij Tele2 blijven.

Aanbod van Tele2 verlengingen

tele2 aanbodHet aanbod van Tele2 is exact datgene waar Tele2 voor staat en dat is eenvoud. Je kiest heel makkelijk de databundel en nog eenvoudiger het aantal belminuten. Alle contracten, in combinatie met een smartphone, gelden voor de duur van twee jaar. Gezien deze contractsduur kun je er ook van uit gaan dat de kortingen erg hoog zijn en je dus voor weinig geld de trotse bezitter kunt zijn van een nieuwe smartphone. Ook bij het verlengen geldt dat je een nieuwe contractsperiode van minimaal twee jaar aan moet gaan. Tussentijds kun je echter wel, zonder kosten, de bundels aanpassen.

4G netwerk van Tele2

Dit jaar zal Tele2 hun eigen netwerk in Nederland dekkend hebben. Vanaf dat moment bel je als klant dan ook direct via het netwerk van Tele2. Dit heeft enkele voordelen, want je krijgt dan ook de kwaliteit van Tele2. De kwaliteit van de provider is al door de jaren heen enorm geprezen in combinatie met hun lage prijzen. Ook bij 4G zal dit niet anders zijn en Tele2 heeft beloofd een prijsdoorbraak te gaan doen als ze werkelijk met hun netwerk live gaan. Voor veel mensen kan dit een goede reden zijn om bij Tele2 te blijven, want goedkoper bellen is vrijwel onmogelijk.

Innovatief

tele2 simkaartTele2 blijft innoveren. Zo was deze provider een van de eerste met de mogelijkheid om online alles te regelen. Uiteraard is het online verhaal inmiddels verhuist naar een handige applicaties waarmee je vanaf de smartphone handig alle zaken kunt regelen. Zo kun je ook in deze applicatie inzien wanneer jouw contract af loopt, maar eventueel ook bundels bijstellen. Zo betaal je nooit te veel en weet je direct wanneer je kunt verlengen. In tegenstelling tot andere providers is het bij Tele2 mogelijk om vier maanden voor de vervaldatum van het contract al een verlenging aan te vragen. Je kunt dus extra vroeg bij Tele2 de verlenging inzetten en je bent dan dus ook sneller in het bezit van een nieuwe smartphone.


Waarom een verlenging bij Tele2?

Als bestaande klant weet je goed dat de prijzen van Tele2 erg gunstig zijn. In vergelijking met andere providers, en zeker die met een eigen netwerk, is deze provider de absolute winnaar als het gaat om beltarieven en overige diensten. Nergens kun je zo goedkoop bellen met een regulier abonnement. Het is dan ook niet vreemd dat klanten van Tele2 vaak ook trouw blijven aan deze provider, want je weet immers dat je toch niet voordeliger kunt bellen. Ook de opbouw van hun eigen netwerk, en de aangekondigde prijsdoorbraak op het gebied van 4G, kunnen een belangrijke factor zijn om toch nogmaals te kiezen voor Tele2. Aankomend jaar verwacht Tele2 dan ook goed door te breken. Jij als bestaande klant kan hier dan als eerste van profiteren!

Ga terug naar boven »

⇧ Terug naar boven