Informatie over het verlengen van je Telfort abonnement

smartphones met Telfort abonnementAls er een merknaam in Nederland is die wij inmiddels niet meer kunnen wegdenken, dan is het Telfort wel. Wat ooit ook begon als Telfort werd later O2 waarna het weer terugkeerde als Telfort. Helaas bleek het exploiteren van een eigen netwerk niet meer rendabel te zijn en inmiddels opereert het onder de vlag van KPN. Toch blijft Telfort een volledig zelfstandige onderneming met een trouwe klantenkring. Dit laatste heeft ook mede te maken door de scherpe prijssteling van deze provider en natuurlijk de naam die bij iedereen al bekend staat als voordelig en betrouwbaar. Het is dan ook zeker niet vreemd dat veel klanten deze provider trouw blijven en hun abonnement verlengen!

Abonnementen van Telfort verlengen

Telfort heeft altijd al een heldere tariefstructuur gehanteerd. Zo kun je kiezen uit een eenjarig of tweejarig contract, is er keuze uit het aantal belminuten en kun je kiezen uit de hoeveelheid data die je wenst. Simpeler kan eigenlijk bijna niet en je kunt dan ook het abonnement helemaal afstemmen naar jouw eigen wensen. Met een kleine vergoeding per maand kan je daarnaast ook nog 4G laten activeren op het abonnement. Uiteraard raden wij dit dan ook ten zeerste aan wanneer je besluit jouw abonnement bij Telfort te verlengen. Zo ervaar je de nog snellere werking van mobiel internet via Telfort.

Telfort verlenging met nieuwe smartphone

telfort logoHet aanbod van toestellen is bij Telfort misschien nog wel het meest uiteenlopend ten opzichte van de rest van de markt. Het is juist ook deze provider die zich hiervoor uitstekend leent, want sommige klanten hebben immers geen mobiel internet nodig en ook dit blijft nog steeds een keuze die gemaakt kan worden bij Telfort. Het aanbod varieert daarom dus van high-end smartphones tot aan low-budget toestellen. Voor vrijwel elk toestel is er wel een geschikt abonnement en ook vice versa. Hierdoor kun je ook altijd slagen bij Telfort en kun je dus ook altijd met een gerust hart weer een abonnement verlengen bij deze provider. Je betaald nooit teveel en je betaald in ieder geval nooit voor datgene wat je ook niet verbruikt of nodig hebt.

Betrouwbare provider met netwerk van KPN

Sinds de samensmelting met KPN is ook binnen Telfort het nodige gewijzigd. Uiteraard is de dekking van de provider optimaal en hierdoor presteert de provider ook goed als het om klanttevredenheid gaat. Ook andere handige diensten zijn inmiddels er bij gekomen waaronder digitale televisie. Combineer deze diensten met jouw bestaande mobiele abonnement en je hebt direct voordeel. Neem dit dus ook meer in de verlenging van het bestaande abonnement.

Waarom een verlenging afsluiten bij Telfort?

telfort met 4gBij Telfort weet je precies waar je aan toe bent. De tarieven zijn helder, de abonnementen zijn helder en het totale aanbod is overzichtelijk. Dit alles ook nog eens met een gunstig prijskaartje en werkend op een van de meest betrouwabre netwerken van Nederland. Het is eigenlijk een goude combinatie die misschien wel het succes van Telfort onderstreept. Het is ook niet gek dat mensen dan ook zonder blikken of blozen de verlenging van een abonnement bij Telfort inzetten. Het juist deze combinatie van factoren waardoor klanten vaak ook klant willen blijven en een verlenging bij Telfort is net zo makkelijk geregeld als dat je online iets besteld.

Ga terug naar boven »

⇧ Terug naar boven