Informatie over het verlengen van je hollandsnieuwe abonnement

hollandsnieuwe verlenginghollandsnieuwe kwam enkele jaren geleden op de markt als de nieuwe prijsknaller. Dat hollandsnieuwe een prijsdoorbraak deed was al snel duidelijk en gedurende de jaren is er veel meer aan mogelijkheden bij gekomen. Zo kan je tegenwoordig ook smartphones bestellen bij deze provider. Vanwege de lage prijzen van hollandsnieuwe en de prima klantenservice kiezen veel klanten ervoor om hun huidige contract bij hollandsnieuwe te verlengen. Het huidige aanbod is ook nog erg scherp en het aanbod van smartphones is groot. Als je jouw abonnement wenst te verlengen is er gegarandeerd wel een smartphone te vinden die precies bij jou past!

Contractstermijn

De provider hollandsnieuwe kent een tweetal contractstermijnen. Het gaat hierbij om een eenjarig contract of een tweejarig contract. De grote verschillen dus beide termijnen is feitelijk de maandelijkse kosten. Wie een verbintenis aan gaat van twee jaar zal ook meer korting krijgen vanuit hollandsnieuwe. Bekijk daarom goed wat je wenst als je het contract wil verlengen, want de verschillen zijn dermate groot dat het erg aantrekkelijk is om een tweejarig contract bij de provider af te sluiten. Je hebt hiermee niet alleen de hoogste korting, maar ook nog eens een mooie smartphone voor niets of in ieder geval weinig geld.

Zakelijk verlengen

zakelijke verlengingSinds de introductie van hollandsnieuwe in Nederland is de provider ook direct begonnen met het aanbieden van de zakelijke abonnementen. Deze worden uiteraard op een andere manier gefactureerd om zo de aansluiting in de boekhouding te kunnen verwerken. Desondanks is de scheidingslijn tussen consument en zakelijk erg dun bij hollandsnieuwe. Je kunt dus heel makkelijk ook de aansluiting omzetten naar een zakelijke aansluiting, maar ook bestaande zakelijke klanten kunnen erg eenvoudig hun bestaande contract verlengen. Voor de zakelijke klant is het misschien wel de meest eenvoudige provider om dergelijke zaken te regelen.


Smartphone betalen

Bij het kiezen van het juiste contract en de meest geschikte smartphone zal deze provider ook vragen hoe je de smartphone wenst te betalen. Dit kan in maandelijkse termijnen, maar je kunt er ook voor kiezen om de smartphone direct te betalen. Hiermee bespaar je ook weer een hoop kosten uit die dan maandelijks weer te besparen zijn. De eerste aanschaf is dan wel even slikken, maar het levert jou wel direct een enorm voordeel op. Ook bij het verlengen kun je dus aangeven hoe jij de nieuwe smartphone wenst te betalen.

Waarom verlengen bij hollandsnieuwe?

smartphoneDe provider is misschien wel de meest eenvoudige provider van Nederland. Met een hele dunne scheidingslijn tussen de consument en zakelijk is het voor iedereen mogelijk om handig zaken te doen met hollandsnieuwe. Dankzij het landelijk dekkend netwerk van Vodafone, waar de provider gebruik van maakt, heb je ook altijd en overal bereik. Het aanbod van smartphones is ook ruim voldoende en er is altijd wel een smartphone te vinden die precies in jouw profiel past. Het verlengen van een abonnement is al een stuk eenvoudiger dan wanneer je een nieuw abonnement zoekt, maar bij hollandsnieuwe is dit wel erg eenvoudig. Dankzij de heldere opzet van de abonnementen is de keuze dan ook snel gemaakt!

Ga terug naar boven »

⇧ Terug naar boven